23 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ποιο είναι το ακριβότερο ακίνητο της Ελλάδας που βγαίνει στο σφυρί

06 Νοεμβρίου 17 - RE+D magazine
Ποιο είναι το ακριβότερο ακίνητο της Ελλάδας που βγαίνει στο σφυρί

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Είναι το ακριβότερο ακίνητο της χώρας; Πιθανότατα το ανάκτορο Δαφέρμου, στη γειτονιά του πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας να είναι το πιο λαμπρό κόσμημα της ελληνικής κτηματαγορας.

 

Το εν λόγω ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 22 Νοεμβρίου και αναμένεται να πιάσει πάνω από 35 εκατ., αν βρεθεί βεβαίως ο αγοραστής. Πρόκειται για μια ημιτριόροφη κατοικία με το οικόπεδό της αποτελούμενη από υπερυψωμένο ισόγειο 199,00μ2, από Α’όροφο 187,71μ2 και ημιυπόγειους χώρους- αποθήκες 100,00μ2 περίπου, και  οικοπέδου έκτασης 305,316 τμ (με νεότερη καταμέτρηση 299,36τμ. Επί του οικοπέδου έχει ανεγερθεί οκταώροφη οικοδομή κατοικιών με 2 υπόγεια συνολικής επιφανείας 1207,11τμ

Το εξαώροφο σπίτι πωλείται από τράπεζα για χρέη ενός εκατομμυρίου και ήταν ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου Δαφέρμου, γνωστού επιχειρηματία που ενεπλάκη και σε υποθέσεις με εξοπλιστικά προγράμματα.

Η τιμή που θα πιάσει έχει σημασία και για να δούμε αν η κτηματαγορά ανακάμπτει κάπως αλλά και για το πώς κινούνται οι τιμές στην περιοχή των παλαιών ανακτόρων. Αλλωστε, η κατοικία με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, τη θερμαινόμενη πισίνα και την εκπληκτική θέα είναι βαρόμετρο. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas