Αντικείμενο της σύμβασης είναι το ακίνητο, όπου λειτουργεί το πολυκατάστημα ''Factory Outlet'', στην οδό Πειραιώς 76, στο Ν.Φάληρο, εκτάσεως περίπου 13.000 τ.μ. Η συνολική αξία της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 40 εκατ. ευρώ. Η διάρκεια της χρηματοδότησης ορίστηκε δεκαπενταετής, ενώ η βάση υπολογισμού των μηνιαίων μισθωμάτων θα είναι το ισχύον διατραπεζικό επιτόκιο προσφοράς Euribor τριμήνου - κυμαινόμενος δείκτης αναφοράς - πλέον συμφωνημένου περιθωρίου.' />
Τετάρτη
30 Σεπτεμβρίου 2020
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Sale & leaseback στο Factory Outlet

22 Δεκεμβρίου 09 - RE+D Magazine

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Cerved Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Cerved Property Services

Σύμβαση χρηματοδοτικής μίσθωσης ακινήτου, με τη μέθοδο της πώλησης και επαναμίσθωσης, υπέγραψε η υπο συγχώνευση θυγατρική εταιρία Factory Outlet AEΕ με την "Εμπορική Leasing AE'', καθώς και με την ''EFG Eurobank - Ergasias Leasing'', κατά ποσοστό 50%, εξ' αδιαιρέτου με εκάστη εξ αυτών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Elmec Sport ΑΒΕΤΕ.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι το ακίνητο, όπου λειτουργεί το πολυκατάστημα ''Factory Outlet'', στην οδό Πειραιώς 76, στο Ν.Φάληρο, εκτάσεως περίπου 13.000 τ.μ. Η συνολική αξία της χρηματοδότησης ανέρχεται στα 40 εκατ. ευρώ. Η διάρκεια της χρηματοδότησης ορίστηκε δεκαπενταετής, ενώ η βάση υπολογισμού των μηνιαίων μισθωμάτων θα είναι το ισχύον διατραπεζικό επιτόκιο προσφοράς Euribor τριμήνου - κυμαινόμενος δείκτης αναφοράς - πλέον συμφωνημένου περιθωρίου.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas