Πέμπτη
19 Απριλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στα αζήτητα η έπαυλη της Τζέιν Φόντα στο Beverly Hills

24 Αυγούστου 17 - RE+D magazine

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

NAI Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Έριξε για μία ακόμη φορά την τιμή της έπαυλης της στο Beverly Hills, η Τζέιν Φόντα.

 

Σήμερα για το σπίτι των 660 τετραγωνικών ζητά 9,995 εκατομμύρια δολάρια. Η αρχική τιμή, τον περασμένο Ιανουάριο ήταν 12,99 εκατομμύρια, και τον Μάρτιο η Τζέιν έπεσε στα 11,5 εκατομμύρια. Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με το Homes.com, ακόμη και η τελευταία τιμή του σπιτιού παραμένει υψηλότερη από τις άλλες αγγελίες στην περιοχή.

Γιατί πουλάει; Μα, όπως ανέφερε στις 24 Ιανουαρίου, το «Page Six» - ήταν αποκλειστικό, μάλιστα - η Τζέιν και ο σύντροφός της, ο Ρίτσαρντ Πέρι, χώριζαν μετά από συμβίωση οκτώ χρόνων.

Οι αναμνήσεις από το σπίτι; Σε βίντεο που συνοδεύει την αγγελία, η Τζέιν και ο Ρίτσαρντ Πέρι περιγράφουν τις πολλές όμορφες στιγμές που γιόρτασαν κάτω από τη αυτή τη στέγη: «Ο Ρίτσαρντ κι εγώ πρέπει να είδαμε πάνω από 40 σπίτια» έλεγε η Τζέιν. «Και τη μέρα που διαβήκαμε την πύλη... έριξα μόνο μια ματιά, και ήξερα. Απλώς ήξερα».

Η Τζέιν είπε ότι γιόρτασε τα εβδομηκοστά πέμπτα γενέθλιά της εκεί, μαζί με 150 καλεσμένους, «αλλά μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους 50». Επιπλέον, λατρεύει και την πελώρια ντουλάπα - αν μπορεί να ειπωθεί «ντουλάπα» ο συγκεκριμένος εξοπλισμός της οικίας: «Και η ντουλάπα! Είναι η πρώτη φορά που στα 79 χρόνια της ζωής μου είχα μια ντουλάπα μέσα στην οποία μπορούσες να βαδίσεις και να δεις όλα όσα έχεις» αναφώνησε, νοσταλγικά.

Όλα αυτά είναι παρελθόν. Η ζωή συνεχίζεται. Τον περασμένο Απρίλιο, όπως ανέφεραν οι «Τάιμς του Λος Άντζελες», η Τζέιν «ακούμπησε» 5,45 εκατομμύρια δολάρια για ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στη συνοικία Century City του LA.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas