Τρίτη
23 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στα αζήτητα τα ακίνητα της «Φίλκεραμ Τζόνσον»

12 Ιανουαρίου 18 - RE+D magazine
Στα αζήτητα τα ακίνητα της «Φίλκεραμ Τζόνσον»

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
'Ακαρπος απέβη ο πλειστηριασμός ακινήτων της πτωχευμένης εταιρείας «Φίλκεραμ Τζόνσον», καθώς στη διαδικασία δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από πλειοδότη.

 

Ο πλειστηριασμός αφορούσε 15 οικόπεδα, το τίμημα των οποίων ανήλθε σε €22,6 εκατ. Θα ακολουθήσουν άλλες τρεις πλειοδοτικές διαδικασίες, στις 18 και 25 Ιανουαρίου, όπως επίσης την 1 Μαρτίου.

Εάν και τότε δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον, το δικαστήριο θα προσδιορίσει νέα χαμηλότερη τιμή έναρξης. Το αρχικό τίμημα είχε προσδιοριστεί σε €33 εκατ. αλλά μετά από τέσσερις άγονους πλειστηριασμούς, το τίμημα κατέβηκε σε €22,6 εκατ.

Οι πρώην εργαζόμενοι της «Φίλκεραμ Τζόνσον» ελπίζουν ότι θα πουληθούν τα ακίνητα, ώστε να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους. Tην ίδια ώρα, με αφορμή τη σημερινή διαδικασία εργαζόμενοι της αυτοδιαχειριζόμενης Βιομηχανικής Ματαλλευτικής (ΒΙΟ.ΜΕ.) και αλληλέγγυοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ., θυγατρικής της «Φίλκεραμ Τζόνσον», συνεχίζουν την παραγωγή (σαπούνια, καθαριστικά είδη κ.ά.) χρησιμοποιώντας ένα μέρος του εργοστασίου το οποίο βρίσκεται σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της μητρικής, ενώ ζητούν μία βιώσιμη λύση για το εγχείρημά τους.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas