22 Απριλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στα αζήτητα τα ακίνητα της «Φίλκεραμ Τζόνσον»

12 Ιανουαρίου 18 - RE+D magazine
Στα αζήτητα τα ακίνητα της «Φίλκεραμ Τζόνσον»

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
'Ακαρπος απέβη ο πλειστηριασμός ακινήτων της πτωχευμένης εταιρείας «Φίλκεραμ Τζόνσον», καθώς στη διαδικασία δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από πλειοδότη.

 

Ο πλειστηριασμός αφορούσε 15 οικόπεδα, το τίμημα των οποίων ανήλθε σε €22,6 εκατ. Θα ακολουθήσουν άλλες τρεις πλειοδοτικές διαδικασίες, στις 18 και 25 Ιανουαρίου, όπως επίσης την 1 Μαρτίου.

Εάν και τότε δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον, το δικαστήριο θα προσδιορίσει νέα χαμηλότερη τιμή έναρξης. Το αρχικό τίμημα είχε προσδιοριστεί σε €33 εκατ. αλλά μετά από τέσσερις άγονους πλειστηριασμούς, το τίμημα κατέβηκε σε €22,6 εκατ.

Οι πρώην εργαζόμενοι της «Φίλκεραμ Τζόνσον» ελπίζουν ότι θα πουληθούν τα ακίνητα, ώστε να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους. Tην ίδια ώρα, με αφορμή τη σημερινή διαδικασία εργαζόμενοι της αυτοδιαχειριζόμενης Βιομηχανικής Ματαλλευτικής (ΒΙΟ.ΜΕ.) και αλληλέγγυοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Οι εργαζόμενοι της ΒΙΟ.ΜΕ., θυγατρικής της «Φίλκεραμ Τζόνσον», συνεχίζουν την παραγωγή (σαπούνια, καθαριστικά είδη κ.ά.) χρησιμοποιώντας ένα μέρος του εργοστασίου το οποίο βρίσκεται σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της μητρικής, ενώ ζητούν μία βιώσιμη λύση για το εγχείρημά τους.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas