Τρίτη
21 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στην GRIVALIA 4 βραβεία του EPRA

11 Σεπτεμβρίου 17 - RE+D magazine
Στην GRIVALIA 4 βραβεία του EPRA

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Τέσσερεις σημαντικές διακρίσεις στην ετήσια βράβευση εταιρειών του 2017 από το European Public Real Estate Association, απέσπασε η Grivalia Properties, αποτελώντας την πρώτη ελληνική εταιρεία που διακρίνεται από το συγκεκριμένο θεσμό.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία συμμόρφωσης με τα Best Practices Recommendations του EPRA για τη σύνταξη οικονομικών απολογισμών (BPR) και απολογισμών αειφορίας (S-BPR), βελτιώνοντας παράλληλα σε εξαιρετικό βαθμό, σε σχέση με την περυσινή χρονιά, την ευθυγράμμιση των ετήσιων εκθέσεών της με τα διεθνή αυτά πρότυπα που εκδίδει ο EPRA.
 
Συγκεκριμένα, η Εταιρεία διακρίθηκε με τα βραβεία "Gold BPR" και "BPR Most improved" για την Έκθεση Οικονομικών Στοιχείων του 2016, καθώς επίσης και με τα βραβεία "Gold S-BPR" και "S-BPR Most improved" για την Έκθεση Επίδοσης Βιωσιμότητας που δημοσίευσε για το έτος 2016.
 
O κ. Γεώργιος Χρυσικός, Διευθύνων Σύμβουλος της Grivalia Properties, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αποτελούμε την πρώτη ελληνική εταιρεία που διακρίνεται από τον EPRA με βραβεία "BPR" και "S-BPR". Οι σημαντικές βραβεύσεις που αποσπάσαμε από ένα διεθνώς αναγνωρίσιμο θεσμό επιβεβαιώνει την προσήλωση μας στην έκδοση ετήσιων απολογισμών που ευθυγραμμίζονται με τα υψηλότερα διεθνή standards. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους μας στην Grivalia Properties, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά για να πετυχαίνουμε σημαντικά αποτελέσματα και να λαμβάνουμε τέτοιες, ξεχωριστές διακρίσεις".
 
Η αξιολόγηση των ετήσιων απολογισμών των εταιρειών που συμμετέχουν πραγματοποιείται από την Deloitte Real Estate, η οποία και συντάσσει το σχετικό ερωτηματολόγιο βάσει των Best Practices Recommendations του EPRA. 
 

Ο Οργανισμός European Public Real Estate Association (EPRA) αποτελεί μία μη κερδοσκοπική ένωση των μεγαλύτερων εισηγμένων real estate εταιρειών σε Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια και θεσμικών επενδυτών ακινήτων. Με περισσότερα από 220 μέλη, καλύπτει όλο το φάσμα δραστηριοτήτων των εισηγμένων εταιρειών της αγοράς του real estate αντιπροσωπεύοντας αξία ακίνητης περιουσίας της τάξης των 365 δισεκατομμυρίων ευρώ και 93% της κεφαλαιοποίησης εταιρειών που συμμετέχουν στο δείκτη FTSE EPRA/NAREIT Europe.  

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas