Τρίτη
21 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στο σφυρί περιουσιακά στοιχεία της Μπ. Βωβός

06 Φεβρουαρίου 18 - RE+D magazine
Στο σφυρί περιουσιακά στοιχεία της Μπ. Βωβός

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ένα «πακέτο» με σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που έχουν περάσει στον έλεγχο της Εθνικής Leasing βγαίνουν στο… σφυρί το επόμενο διάστημα.


Τα ακίνητα ελάχιστης αξίας ύψους €36,05 εκατ. αφορούν γραφειακούς χώρους σε Μαρούσι, Αμπελοκήπους, Βριλήσσια καθώς και ένας όροφος στο Κτήμα Θων.

Το πρώτο ακίνητο που βρίσκεται επί της Λεωφ. Κηφισίας στεγάζει τα γραφεία της Wind και είναι ένα συγκρότημα συνολικής επιφάνειας 8.334 τ.μ με 4 υπόγεια συνολικής επιφάνειας 25.200 τ.μ και 812 θέσεις στάθμευσης. Η ελάχιστη τιμή προσφοράς είναι στα €21 εκατ.

Το δεύτερο ακίνητο βρίσκεται στους Αμπελοκήπους και στεγάζεται το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Αποτελείται από έξι ορόφους γραφείων και 4 εμπορικά καταστήματα στο ισόγειο καθώς επίσης και τέσσερα υπόγεια 2.227 τ.μ με 191 θέσεις στάθμευσης για το οποίο η ελάχιστη ζητούμενη τιμή είναι τα €13 εκατ.

Για το κτίριο που βρίσκεται στην περιοχή των Βριλησσίων και συγκεκριμένα στη Λεωφ. Πεντέλης η ελάχιστη ζητούμενη τιμή είναι τα €1,35 εκατ.

Η Εθνική Leasing θα βγάλει προς πώληση και έναν όροφο (4ος) καθώς και θέσεις στάθμευσης στο γνωστό "Κτήμα Θων" που βρίσκεται στην οδό Θεοφάνους 4 στη συμβολή των οδών Λεωφ. Κηφισίας και Λεωφ. Αλεξάνδρας. Η διαγωνιστική διαδικασία για τα περιουσιακά στοιχεία θα "τρέξει" το επόμενο διάστημα, ενώ υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα έχουν το περιθώριο τουλάχιστον ενός μήνα για να καταθέσουν τις προτάσεις τους. 

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas