Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στον τομέα των ακινήτων επεκτείνεται ο «Sir Stelios»

16 Απριλίου 18 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Στον τομέα των ακινήτων επεκτείνεται ο «Sir Stelios»

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο όμιλος Easygroup που διαχειρίζεται τα εμπορικά σήματα όπως η EasyJet, επεκτείνεται περαιτέρω στον τομέα των ακινήτων εγκαινιάζοντας το «Easyconveyance» ένα νέο εργαλείο σύγκρισης μεταφορών.

 

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της επιτρέπει στους αγοραστές και πωλητές κατοικιών να συγκρίνουν On line υπηρεσίες μέσα από πάνω από 200 εταιρίες μεσιτών και συμβούλων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο ιστότοπος επιτρέπει επίσης στους πελάτες του να μπορούν να δώσουν εντολή στην εταιρεία που θα επιλέξουν να ενεργήσει για λογαριασμό τους και στη συνέχεια να παρακολουθήσει την πρόοδο της πώλησης ή αγοράς του ακινήτου τους.

Οι ίδιοι θα λαμβάνουν ενημερώσεις κάθε εβδομάδα ενώ θα μπορούν να επικοινωνούν και τηλεφωνικά με το γραφείο εξυπηρέτησης. Ο ιδρυτής και Δ/νων Σύμβουλος της νέας πλατφόρμας Conor McCann, δήλωσε ότι «η διαδικασία αγοράς μιας κατοικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι σήμερα ξεπερασμένη και προβληματική, με το 25% των πωλήσεων κατοικιών να καταρρέει κάθε χρόνο». Όπως είπε «αυτό μπορεί να είναι και αγχωτικό αλλά και δαπανηρό για τους αγοραστές και πωλητές».

Σε έρευνά της η Εθνική Ενωση Κτηματομεσιτών (ΝΑΕΑ) που πραγματοποίησε το Σεπτέμβριο του 2017 διαπίστωσε ότι το 79% των μελών της πιστεύει ότι η διαδικασία αγοράς ακινήτου είναι σήμερα ξεπερασμένη. Τέλος, ο Ιδρυτής του ομίλου Στέλιος Χατζηιωάννου τόνισε ότι «Με την πλατφόρμα Easyconveyance θα προσφέρουμε σύγχρονη τεχνολογία και καινοτομία που απαιτούνται τον 21ο αιώνα για τη διαδικασία αγοράς σπιτιού».

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas