Τρίτη
16 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Συνεργασία του Public.gr με τη λιθουανική εταιρεία SearchNode

24 Απριλίου 18 - RE+D magazine
Συνεργασία του Public.gr με τη λιθουανική εταιρεία SearchNode

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Σε συνεργασία με τη λιθουανική εταιρεία SearchNode προχωρά το Public.gr με στόχο να προσφέρει την καλύτερη online εμπειρία κατά τη διάρκεια της αναζήτησης προϊόντων από τους καταναλωτές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

 

Οι δυνατότητες που προσφέρει η εταιρεία SearchNode βασίζονται στην τεχνολογία machine learning και έρχονται να προστεθούν στο καινοτομικό public.gr και να απλουστεύσουν τη διαδικασία περιήγησης σε αυτό.

H νέα αυτή συνεργασία έρχεται σε συνέχεια της διαρκούς αναβάθμισης του e-commerce καναλιού της Public, στο οποίο η εταιρεία έχει κάνει από το 2009 πολύ σημαντικές επενδύσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, η Public, ήταν από τις πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη, που επένδυσε 1 εκατ. ευρώ στην Oracle ATG, την κορυφαία πλατφόρμα e-commerce διεθνώς.

Η εταιρεία SearchNode εξειδικεύεται στη βελτίωση της περιήγησης του καταναλωτή κατά την αναζήτηση προϊόντων, μια υπηρεσία με ιδιαίτερες εφαρμογές στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών, η SearchNode προσφέρει μια υπερσύγχρονη εμπειρία αναζήτησης για τους καταναλωτές με τεχνολογία “machine learning” που προσφέρει συνεχώς βελτιούμενα αποτελέσματα.

Σημειώνεται ότι το Public.gr συνεχώς διευρύνει τις δυνατότητες που προσφέρει στους καταναλωτές. Ποσοστό 98% των πελατών δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένο (Reevoo data) και ότι θα αγόραζε ξανά. Έχει λάβει πάρα πολλές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ το 2017 διακρίθηκε ως καλύτερο e-commerce site στην Ελλάδα στα Retail Business Awards.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas