Τρίτη
23 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Tα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία για το 2018

14 Νοεμβρίου 17 - RE+D magazine
Tα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία για το 2018

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Τους καλύτερους στην ελληνική φιλοξενία ανέδειξε για άλλη μια χρονιά η Trivago.

 

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η trivago, αναγνωρίζει την ποιότητα στη διαμονή των ελληνικών καταλυμάτων και βραβεύει τα καλύτερα καταλύματα για το 2018. Tα trivago Awards δίνουν τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να λάβουν αναγνώριση για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση τους, παρέχοντας παραδειγματικές υπηρεσίες και εμπειρίες στους πελάτες τους. Επιπλέον, τα trivago Awards 2018 δίνουν στους ξενοδόχους την ευκαιρία να προωθήσουν μοναδικά την επιτυχία τους και να τη μοιραστούν με τον ταξιδιωτικό κόσμο, τόσο online όσο και εκτός διαδικτύου.

Ο Johannes Thomas, Διευθύνων Σύμβουλος της trivago N.V, σχολίασε: «Όντας μια ανεξάρτητη πηγή πληροφοριών για το ξενοδοχείο, συγκεντρώνουμε και αναλύουμε πάνω από 175 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων. 'Έτσι, είμαστε σε θέση να μπορούμε να προσδιορίσουμε τα καταλύματα εκείνα τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια εξαιρετική εμπειρία.

"Πρόσθεσε:" Τα trivago Awards μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε τους σκληρά εργαζόμενους  ιδιοκτήτες ξενοδοχείων που βρίσκονται πίσω από αυτά τα υποδειγματικά καταλύματα. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να τους ανταμείψουμε για άλλη μια φορά φέτος.»

Αυτές είναι οι έξι κατηγορίες στις οποίες βραβεύτηκαν με τα trivago Αwards 2018 οι Έλληνες ξενοδόχοι
 

  •     Κατηγορία 5 αστέρων
  •     Κατηγορία 4 αστέρων
  •     Κατηγορία 3 αστέρων
  •     Κατηγορία Eναλλακτικό Kατάλυμα
  •     Κατηγορία Best Value for Money
  •     Καλύτερο ξενοδοχείο προτιμώμενης αλυσίδας στην Ελλάδα

Αυτή τη χρονιά έχουμε στην αφρόκρεμα των ελληνικών καταλυμάτων τέσσερα ξενοδοχεία από τη νησιωτική Ελλάδα και ένα από την ηπειρωτική. Δύο ξενοδοχεία τα οποία αναδείχθηκαν κορυφαία στην κατηγορία τους προέρχονται από την Κρήτη, το Eleonas Country Village, το οποίο αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά πρώτο στην κατηγορία 3 αστέρων και το Casa Moazzo, το οποίο αναδείχθηκε ως το καλύτερο εναλλακτικό κατάλυμα. Στην κατηγορία 5 αστέρων βραβεύθηκε επίσης για δεύτερη, συνεχή χρονιά το Lindos Blu από τη Ρόδο, ενώ στην κατηγορία 4 αστέρων ξεχώρισε το Astra Suites στο Ημεροβίγλι της  Σαντορίνης. Τέλος οι ταξιδιώτες επέλεξαν ως καλύτερο κατάλυμα στην κατηγορία Best Value for Money το ξενοδοχείο Πύργος Αδράχτι στο Καστράκι, στην Καλαμπάκα.

Μαζί με τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία φέτος η εταιρεία βράβευσε και τα καλύτερα αξιολογημένα ξενοδοχεία προτιμώμενων αλυσίδων στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το Mykonos Theoxenia και το Palace Athena Grecotel Boutique Hotel.

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas