Τρίτη
22 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Θετικό έτος το 2017 για τους Καναδούς κατασκευαστές

18 Οκτωβρίου 17 - RE+D magazine
Θετικό έτος το 2017 για τους Καναδούς κατασκευαστές

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Σε ταχύ ρυθμό για να ξεκινήσουν οι εργασίες σε πάνω από 215.000 νέα σπίτια βρίσκονται οι κατασκευαστικές εταιρείες στον Καναδά.

Ρυθμός που θα είναι ο μεγαλύτερος από το 2007 και ένα «ριμπάουντ» μετά από τέσσερα χρόνια όπου η κατασκευαστική δραστηριότητα είχε μείνει παγωμένη στα 200.000 σπίτια.  Αξιοσημείωτο σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το πρακτορείο Bloomberg είναι το γεγονός ότι η δυναμική δεν περιορίζεται μόνο στο Τορόντο αλλά συμπεριλαμβάνει και άλλες μεγάλες πόλεις όπως το Κεμπέκ και το Οντάριο όπου οι ρυθμοί είναι καλύτεροι από το 2004.  

 

Τα επίπεδα της οικοδομικής δραστηριότητας εξέπληξαν τόσο τους υπεύθυνους για τη χάραξη της οικονομικής στρατηγικής του τόπου όσο και τους αναλυτές της αγοράς οι οποίοι στις αρχές της χρονιάς πίστευαν ότι ο κλάδος των ακινήτων και συγκεκριμένα οι κατασκευές θα είναι ένα ακόμη «χτύπημα» στην οικονομία.

 

Οι οικονομολόγοι προβλέπουν ότι ο τομέας της στέγασης θα μειωθεί το 2017 στα χαμηλότερα επίπεδα από την ύφεση του 2009, ενώ πριν από ένα χρόνο η Τράπεζα του Καναδά προέβλεπε ότι ο κλάδος θα περιορίσει την ανάπτυξη κατά 0,2 ποσοστιαίες μονάδες εφέτος.

 

 

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas