Πέμπτη
19 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τιμητικές διακρίσεις για τρία μέλη του ΔΣ του ΠΣΕ

20 Νοεμβρίου 17 - RE+D magazine
Τιμητικές διακρίσεις για τρία μέλη του ΔΣ του ΠΣΕ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Για την επιτυχημένη πορεία και τη συμβολή τους στην ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας βραβεύθηκαν τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων στο πλαίσιο του Athens Business Women Forum που διοργάνωσε, πρόσφατα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής.


Πρόκειται για την πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Χριστίνα Σακελλαρίδη και τις αντιπροέδρους, Αλεξάνδρα Χαζάπη - Πίττα και Μαρίνα Οφλούδη - Γιαβρόγλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, η κυρία Σακελλαρίδη παρότρυνε τις νέες γυναίκες επιχειρηματίες να μην φοβούνται να θέτουν υψηλούς στόχους και να έχουν τόλμη, επιμονή και αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, τις προέτρεψε να δουλεύουν σκληρά, να αναλαμβάνουν ρίσκα και να μην αντιμετωπίζουν τους άνδρες σαν αντιπάλους, αλλά σαν συμμάχους.

Η κυρία Χαζάπη-Πίττα κάλεσε τις γυναίκες επιχειρηματίες να μην το βάζουν κάτω, καθώς πάντοτε θα υπάρχουν αντιξοότητες, προτρέποντάς τις να πιστέψουν στις ικανότητές τους και να προχωρήσουν στην επίτευξη των στόχων τους.

Η κυρία Οφλούδη-Γιαβρούγλου υπογράμμισε ότι η γυναικεία επιχειρηματικότητα μπορεί να αναδειχθεί μέσα από την οικονομική κρίση και να εξελιχθεί σε παράγοντα ανάπτυξης, λέγοντας πως είναι μια προϋπόθεση που έχει ανάγκη η χώρα μας, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο.

Η απονομή των βραβείων έγινε από την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 13 Νοεμβρίου.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas