Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Την NAI Hellas εξαγόρασε η Pepper Group

15 Μαΐου 18 - RE+D magazine
Την NAI Hellas εξαγόρασε η Pepper Group

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Tην εξαγορά της εταιρείας NAI Hellas, συμβούλων εκτιμητών και διαχειριστών ακίνητης περιουσίας, ανακοίνωσε ο όμιλος Pepper Group που κινείται στον χώρο των μη εξυπηρετούμενων δανείων (ΝPL).

 

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ο Όμιλος Pepper ολοκλήρωσε την εξαγορά της NAI Hellas/ Avent SA, μίας εταιρείας ηγέτιδας στο τομέα των συμβούλων ακινήτων στην Ελλάδα, που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, αξιολογήσεις και υπηρεσίες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και ακινήτων.

Με την εξαγορά αυτή ο Όμιλος Pepper συνεχίζει την επέκταση στην Ευρώπη και η NAI Hellas/ AVENT SA πρόκειται να μετονομαστεί σε Pepper Hellas, και με αυτόν τον τρόπο να εισέλθει σε επιχειρήσεις υπηρεσιών σε Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία και Κύπρο".

Η Pepper που δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης δανείων λειτουργεί στην Αυστραλία από το 2001 και ανήκει κατά πλειοψηφία στην παγκόσμια επιχείρηση επενδύσεων KKR  Το 2012, η ​​Pepper δημιούργησε ένα ευρωπαϊκό γραφείο στο Λονδίνο για να αξιοποιήσει την εμπειρία της από την Αυστραλία για να προσφέρει υπηρεσίες στην αγορά κόκκινων δανείων στην Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ισπανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Διαθέτει  πάνω από 600.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο και διαχειριζεται περιουσιακά στοιχεία άνω των 33,3 δισ. λίρες  (εως 31 Δεκεμβρίου 2017).

Η NAI Hellas είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Συμβούλων, Εκτιμητών & Διαχειριστών ακίνητης περιουσίας στην Ελληνική αγορά και προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών που σχετίζονται με το real estate. Έχοντας βραβευτεί ως Best Real Estate Advisor στην Ελλάδα για δύο χρονιές στη σειρά από το Euromoney, η NAI Hellas παραμένει επικεντρωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας real estate υπηρεσιών που μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα των επιχειρηματικών σας στόχων στην αγορά ακινήτων.

Ιδρύθηκε το 2012 από επαγγελματιές που διαθέτουν περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική αγορά ακινήτων και κατάφερε σήμερα να διεκδικεί ηγετική θέση στην αγορά επαγγελματικών ακινήτων. Από το 2012 μέχρι σήμερα, η NAI Hellas έχει εκπονήσει περισσότερες από 10.000 εκτιμήσεις διαφόρων τύπων ακινήτων και έχει προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μεγάλες εθνικές και πολυεθνικές εταιρίες, ΑΕΕΑΠ, επενδυτές, τράπεζες, κατασκευαστές και άλλους.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas