Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τρία σημαντικά έργα για την Ανατολική Αττική

14 Σεπτεμβρίου 18 - RE+D magazine
Τρία σημαντικά έργα για την Ανατολική Αττική

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Τρία σημαντικά έργα για την Ανατολική Αττική εγκρίθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, μετά από εισηγήσεις του αντιπεριφερειάρχη, Πέτρου Φιλίππου.

 

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Παλλήνης για την ολοκλήρωση της εκπόνησης των υπολειπόμενων μελετών που αφορούν την πολεοδόμηση και ένταξη στο σχέδιο πόλης της οικιστικής περιοχής της Ανθούσας, έργο προυπολογισμού 1.252.121.

Επιπλέον, εγκρίθηκε η σύναψη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Λαυρεωτικής για να ολοκληρωθεί η εκτίμηση του αριθμού των ιδιοκτητών, των ιδιοκτησιών και του μήκους του οδικού δικτύου των περιοχών Β' κατοικίας Πανόραμα-Αγ. Μαρίνα-Τουρκολίμανο Κερατέας, συνολικού προϋπολογισμού 747.429.

Τέλος, εγκρίθηκε η τροποποίηση-παράταση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Σαρωνικού για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την άρση της επικινδυνότητας τμήματος της οδού Γ. Σιδέρη στον Κουβαρά του Δήμου Σαρωνικού.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas