Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πήρε ΦΕΚ το «Kilada Hills»

24 Αυγούστου 18 - RE+D magazine
 Πήρε ΦΕΚ το «Kilada Hills»

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημοσίευτηκε στο ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την έγκριση της Πολεοδομικής Μελέτης και της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.
 
Σύμφωνα με την απόφαση η συνολικής επιφάνειας 1.131.033,59 τ.μ. πολεοδομούμενη έκταση χωρίζεται σε δυο περιοχές Στην πρώτη συνολικής επιφάνειας 1.123.009,27 τ.μ προβλέπεται παραθεριστική κατοικία Ξενοδοχεία και Κέντρα Αναζωογόνησης, Περίθαλψη, Αθλητικές εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής, Εμπορικά καταστήματα, και Χώροι συνάθροισης κοινού 
 
Επιπλέον στην περιοχή αυτη χωροθετείται και οργανώνεται λειτουργικά γήπεδο γκολφ 18 οπών, σε έκταση επιφανείας 869.511 τ.μ., Η μέγιστη επιτρεπόμενη δόμηση κτιρίων κύριας και βοηθητικής χρήσεως στην έκταση του γηπέδου γκολφ δεν μπορεί να υπερβεί τα 5.000 τ.μ. 
 
Στην δεύτερη περιοχή επιφανείας 8.024,32 τ.μ., επιτρέπεται η χρήση της «Παραθεριστικής κατοικίας» καθως και «Εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής» μόνο για την εξυπηρέτηση της παραθεριστικής κατοικίας του παραθεριστικού-τουριστικού χωριού 

Υπενθυμίζεται οτι στο πλαίσιο της πώλησης από την DCI στην Grivalia του Αμαν - Ζωή στο Πόρτο Χέλι, έναντι 5,8 εκατ. ευρώ + 76,5 εκατ ευρώ - καθώς οι αγοραστές αναλαμβάνουν όλες τις υφιστάμενες δανειακές υποχρεώσεις του Amanzoe- η Grivalia απέκτησε 20 προνομιακά οικόπεδα στο έργο Kilada Hills της DCI έναντι τιμήματος 10 εκατομμύριων ευρώ.  

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas