Τρίτη
14 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η Ευρώπη δεν θα ξανακάνει μάθημα στην Ιταλία

11 Ιανουαρίου 16 | Ματέο Ρέντσι
Ματέο Ρέντσι

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Πανγαία

AEEAΠ - ΕΛΛΑΔΑ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Αριστοτέλης Καρυτινός

Διευθύνων Σύμβουλος Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Η Ευρώπη σε κάποια θέματα πρέπει να αλλάξει, δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, σε συνέντευξή του προς το δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι Rai Uno.

 

O Oμπάμα, σε ότι αφορά την οικονομική πολιτική, τα τελευταία χρόνια έφερε και πάλι την ανάπτυξη στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ στην Ευρώπη η λιτότητα προκάλεσε απώλεια θέσεων εργασίας. 

Η Ιταλία πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, αλλά συγχρόνως, υπάρχει κάτι που πρέπει να λεχθεί με σαφήνεια: Τέλειωσε η περίοδος κατά την οποία η Ευρώπη έδινε μαθήματα στην Ιταλία και της έλεγε τι μάθημα να διαβάσει. Η Ιταλία είναι παρούσα και κάνει αισθητή την παρουσία της αυτή.

Ποτέ όσο σήμερα δεν ήταν τόσο σαφές ότι η Ευρώπη πρέπει να έχει μια ενιαία θέση. Ο τρόπος με τον οποίο αυτό πρέπει να γίνει είναι εκείνος που η Ιταλία υπέδειξε από την πρώτη στιγμή: όχι στην δημαγωγία, αλλά όχι και στην απεριόριστη δήθεν καλοσύνη.
 
Θεωρώ ότι όποιος λαθεύει πρέπει να πληρώνει τις συνέπειες. Οσον αφορά στο ποινικό αδίκημα της παράνομης μετανάστευσης, πιστεύω ότι σύμφωνα με τους ειδήμονες δεν χρησιμεύει και δημιουργεί προβλήματα στα δικαστήρια, με υπερβολικό φόρτο εργασίας, αλλά, είναι άλλο τόσο αλήθεια ότι υπάρχει μια αίσθηση ανασφάλειας από μέρους των πολιτών, και, κατά συνέπεια, την πορεία αυτή αλλαγής των κανόνων, θα την ακολουθήσουμε όλοι μαζί, χωρίς υπερβολική βιασύνη.
 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas