Δευτέρα
18 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
Λευτέρης Τάσσουλας

Λευτέρης Τασούλας

Εμπορικός Δ/ντής Real Estate, TEMES SA
Ο κ Τασούλας διαθέτει μια μακρά και διαφοροποιημένη εμπειρία στην ελληνική αγορά ακινήτων, και σήμερα είναι Εμπορικός Διευθυντής Real Estate, στην εταιρεία ΤΕΜΕΣ ΑΕ, τη κορυφαία Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης ακίνητων, με εξειδίκευση τα mixed-use luxury resorts.

Η καριέρα του στο Real Estate ξεκίνησε πριν από 26 χρόνια, με τη ενεργή δραστηριοποίηση του στη οικογενειακή εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπημένου του πατέρα το 1983. Στην συνέχεια εργάστηκε για 6 χρόνια στο ελληνικό γραφείο της Cushman & Wakefield, ως Ηead του Retail & Investment Department, και για 5 χρόνια στη θέση του Group Expansion Director, στη Carrefour-Μαρινόπουλος ΑΕ. Το 2001, εντάχθηκε στην Lamda Development ΑΕ, ως Group Commercial Director. Το 2006, εντάχθηκε στη Eurobank Υπηρεσίες Ακινήτων ΑΕ, τον βραχίονα του Real Estate της Τραπέζης Eurobank, για 9 ολόκληρα χρόνια, ως Agency Department Director.
 
Ο κ. Τασούλας διαθέτει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από την ΑΣΟΕΕ (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και είναι Fellow Member (FRICS) του Royal institute of Chartered Surveyors (UK). Είναι επίσης μέλος της FIABCI,  του Εμπορικού Επιμελητηρίου, καθώς και του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας. 

ΑΡΘΡΑ

Εξοχική κατοικία. Η λύση για την ελληνική αγορά ακινήτων

To 2010 μια δύσκολη χρονιά για τα επαγγελματικά ακίνητα

Δέκα χρόνια THE MALL ATHENS ...behind the scenes

WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas