Δευτέρα
15 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ανοίγει το φθινόπωρο το Fashion City Outlet στη Λάρισα

11 Ιουλίου 18 - RE+D magazine

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Ένα νέο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο ανοίγει τις πόρτες του στη Θεσσαλία το προσεχές φθινόπωρο στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα το Pantheon Plaza.

 

To νέο εκπτωτικό κέντρο αναπτύσσεται από τη Sonae Sierra, τη διεθνή εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης εμπορικών κέντρων, και την επενδυτική Bluehouse, με κύρια δραστηριότητα την ανάπτυξη ακινήτων. Οι δύο εταιρείες διαθέτουν εμπειρία στη δημιουργία και τη διαχείριση εμπορικών και ψυχαγωγικών συγκροτημάτων στην Ελλάδα και σε 18 χώρες παγκοσμίως. Η Sonae Sierra και η Bluehouse θα επενδύσουν περισσότερα από 9 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων.

Το Fashion City Outlet αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του τέλη Οκτωβρίου με Νοέμβριο. Θα εκτείνεται σε 20.000 τ.μ. και θα φιλοξενήσει περισσότερα από 70 γνωστά καταστήματα. Μεταξύ αυτών, κορυφαίες μάρκες ένδυσης και υπόδησης, σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από τις κανονικές, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το νέο εκπτωτικό κέντρο θα διαθέτει, παράλληλα, πολυκινηματογράφο με τρεις σύγχρονες αίθουσες, παιδότοπο, αλλά και ποικιλία επιλογών σε εστιατόρια και καφέ. Θα προσφέρει, επίσης, 1.600 δωρεάν θέσεις στάθμευσης.

Με αυτό τον τρόπο δίνεται μια δευτερη ευκαιρία για το mall που είχε την ατυχία να ανοίξει στις αρχές της κρίσης το 2008, µε 120 καταστήµατα, αντιµετωπίζοντας µάλιστα εξαρχής προβλήµατα, παρά το γεγονός ότι υποστηριζόταν από δύο ισχυρά ονόµατα της διεθνούς αγοράς ακινήτων, την επενδυτική Rockspring και τη Sonae Sierra. 

Η Bluehouse, που επενδύει σε πολλές αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, είχε συμμετάσχει και στον διαγωνισμό για την αξιοποίηση/εκμετάλλευση των στοών Αρσακείου και Βιβλίου στο κέντρο της Αθήνας. 

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas