Σάββατο
21 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αρχες Δεκεμβρίου η λειτουργία του εκπτωτικού στο Capitol

02 Αυγούστου 17 - RE+D magazine
Αρχες Δεκεμβρίου η λειτουργία του εκπτωτικού στο Capitol

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη λειτουργία του «Capitol», του πρώτου εμπορικού outlet στο κέντρο της Αθήνας.

 

Η επίσημη έναρξη τοποθετείται στις αρχές Δεκεμβρίου λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα που είναι παραδοσιακά η καλύτερη περίοδος για το εμπόριο. Όπως αναφέρει στο mononews.gr η Διευθύντρια Ανάπτυξης και Προώθησης των Ακινήτων του ομίλου Χαραγκιώνη, Βάσια Γκόριτσα, η ζήτηση από τον εμπορικό κόσμο είναι μεγάλη και ήδη υπάρχουν αρκετές εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μίσθωση χώρων, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και αφού προηγουμένως ολοκληρωθούν οι επαφές με τους υποψήφιους μισθωτές.

«Θέλουμε ένα outlet προσιτό σε όλους που θα ξεχωρίσει για την ποιότητα και τις καλές τιμές. Τα brands που θα στεγαστούν θα είναι κατά βάση ελληνικά και θα συνδυάζουν τις καλές τιμές και την ποιότητα», επισημαίνει η κα. Γκόριτσα. 

Για τον σκοπό αυτό, έχει προβλεφτεί ειδικός όρος στο συμβόλαιο που ορίζει πως ο εκμισθωτής υποχρεούται να έχει αρκετό εμπόρευμα, το οποίο πρέπει να είναι αυστηρά της τρέχουσας ή της αμέσως προηγούμενης σεζόν.

Τα πρώτα ονόματα θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει τον Σεπτέμβριο για τους εκπροσώπους του Τύπου. Μέχρι τότε εκτιμάται ότι το 60% των καταστημάτων θα έχουν μισθωθεί και μέχρι την ημέρα των εγκαινίων, την 7η Δεκεμβρίου θα έχουν φθάσει το 80%.

Σύμφωνα με την κα. Γκόριτσα, στόχος είναι ο αριθμός των επισκεπτών που θα περάσουν τις πύλες του Capitol να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια (!) από τον πρώτο κιόλας χρόνο. Ένας αριθμός που χαρακτηρίζεται εφικτός λόγω της προνομιακής θέσης αλλά και των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει των 30.000 τμ. εκπτωτικό κέντρο, με τις 8 κυλιόμενες σκάλες και τα επτά υπόγεια.

Στα ατού συγκαταλέγεται το Μουσείο Αυτοκινήτου που στεγάζεται στον ίδιο χώρο και το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης που αντικατέστησε το Carrefour Μαρινόπουλος. Το συγκεκριμένο κατάστημα, το οποίο εκτίνεται σε 1.500 τ.μ είναι το μοναδικό στην περιοχή και μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση στο όλο εγχείρημα, προσελκύοντας χιλιάδες κόσμο καθημερινά.

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas