Τρίτη
21 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ενδιαφέρον για επενδύσεις σε ΑΠΕ από Νορβηγικά κεφάλαια

12 Μαρτίου 18 - RE+D magazine
Ενδιαφέρον για επενδύσεις σε ΑΠΕ από Νορβηγικά κεφάλαια

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Το ενδιαφέρον τους για επενδύσεις στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα, εξέφρασαν οι εκπρόσωποι Νορβηγικών επενδυτικών κεφαλαίων που επισκέφθηκαν την ΔΕΗ Ανανεώσιμες.

 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετείχαν ο δ/νων σύμβουλος της εταιρείας Ηλίας Μοναχολιάς, οι εκπρόσωποι της Norwegian Investors Pal Brun, Managing Partner και Maria-Sofia Kourti, Managing Partner και του επενδυτικού συμβούλου Monogram A.S, Frank A.A. de Wit και Aggelos I. Tsikas, ph.d., C.E.O.

Τους επιχειρηματίες συνόδευσε εκ μέρους της Νορβηγικής Πρεσβείας στην Αθήνα η Elisabeth Lothe, Deputy Head of Mission, η οποία τόνισε ότι το ενεργειακό μείγμα της Νορβηγίας αποτελείται σχεδόν στο σύνολό του από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, συνεπώς η χώρα μπορεί να προσφέρει τεχνογνωσία ενώ πρόσθεσε πως η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στα ραντάρ των διεθνών επενδυτών για έργα βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο κ. Μοναχολιάς ανέφερε ότι «στο σύγχρονο διεθνές ενεργειακό περιβάλλον και ιδιαιτέρως το Ευρωπαϊκό, υπάρχει μια σημαντική ευκαιρία για τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες και την Ελλάδα προκειμένου να αντληθούν σημαντικά διεθνή κεφάλαια για ώριμα έργα βιώσιμης ανάπτυξης.

Η προσπάθειά μας είναι η ΔΕΗ Ανανεώσιμες να γίνει πρωταθλητής σε αυτόν τον τομέα». Από την πλευρά του ο κ. Frank A.A. de Wit εξέφρασε την πίστη ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα στην τοποθέτηση επενδύσεων και στην υλοποίηση νέων έργων.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas