Παρασκευή
21 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Επεκτείνεται το θεματικό πάρκο της Universal στο Ορλάντο

13 Απριλίου 18 - RE+D magazine
Επεκτείνεται το θεματικό πάρκο της Universal στο Ορλάντο

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Ετοιμο για επέκταση φαίνεται πως είναι το Universal Orlando Resort στην κεντρική Φλόριντα το οποίο απέκτησε πρόσφατα επιπλέον στρέμματα κοντά σε αγροτεμάχια τα οποία ήδη του ανήκουν.

 

Όπως ανέφερε το πρακτορείο Orlando Sentinel, λεπτομέρειες για την τελευταία εξαγορά όπως το πόση ακριβώς έκταση πήρε, την ακριβή τιμή της συναλλαγής ή την τελική χρήση δεν έγιναν γνωστές, το περιοδικό Orlando Business Journal όμως έγραψε ότι η νέα εξαγορά θα μπορούσε να διπλασιάσει τα 500 στρέμματα που κατέχει η Universal στην περιοχή.

Από την πλευρά της η Universal Parks & Resorts που ανήκει στην Comcast, σε μια «λιτή» ανακοίνωση είπε ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι για τα σχέδιά μας στην περιοχή και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα την κατάλληλη στιγμή».

Υπενθυμίζεται ότι οι προηγούμενες ανακοινώσεις της εταιρείας αφορούσαν στη δημιουργία θεματικών πάρκων με βάση τους χαρακτήρες του Nintendo καθώς στην εξαγορά της DreamWorks Animation το 2016 που έδωσε στην εταιρεία ακόμη μεγαλύτερο «έδαφος» για τα θεματικά της πάρκα. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas