Τρίτη
16 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μεγάλη επένδυση logistics της UPS στην Αγγλία

11 Ιουνίου 18 - RE+D magazine
Μεγάλη επένδυση logistics της UPS στην Αγγλία

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Πανγαία

AEEAΠ - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group

Αριστοτέλης Καρυτινός

Διευθύνων Σύμβουλος Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ
Σε λειτουργία έχει μπει και επίσημα ο νέος «κόμβος» της κορυφαίας εταιρείας μεταφορών UPS στο Ηνωμένο Βασίλειο, μια επένδυση ύψους £120 εκατ. που αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση σε υποδομές εκτός των ΗΠΑ.

 

Η μονάδα Logistics, 32.000 τετραγωνικών μέτρων, στην οποία θα γίνεται ταξινόμηση και παράδοση πακέτων βρίσκεται στην Νοτιοανατολική Αγγλία και καλύπτει το χώρο περίπου πέντε γηπέδων ποδοσφαίρου ενώ έχει δημιουργήσει 500 θέσεις εργασίας.

Το ακίνητο βρίσκεται στο DP World London Gateway Logistics Park και θα έχει την δυνατότητα επεξεργασίας μέχρι 28.000 πακέτων ανά ώρα και χώρο για περαιτέρω επέκταση. «Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, η επέκταση του διασυνοριακού εμπορίου και οι μοναδικές ανάγκες των πελατών επιταχύνουν τη ζήτηση για υπηρεσίες της UPS» λέει ο Lou Rivieccio, Πρόεδρος της UPS Europe.

Ο Mark Vale, Πρόεδρος της UPS για το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Κάτω Χώρες δήλωσε πως «αυτή η υπερσύγχρονη μονάδα μας επιτρέπει να βελτιώσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας.

Τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι ιδιώτες πελάτες θα επωφεληθούν από την αυξημένη ταχύτητα και ακρίβεια, καθώς η εταιρεία ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες παγκόσμιες ανάγκες μεταφορών». Ο ίδιος υπογράμμισε πως είναι αισιόδοξος για το μέλλον μετά την ισχυρή αύξηση του όγκου των εξαγωγών της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο που άγγιξε το 20% το 2017 και το 15% το α’ τρίμηνο του 2018.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas