Τρίτη
14 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Δίνει €294 εκατ. για την Astro Japan Property η Blackstone

02 Αυγούστου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Δίνει €294 εκατ. για την Astro Japan Property η Blackstone

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο αμερικανικός επενδυτικός κολοσσός Blackstone υπέβαλε προσφορά ύψους €294 εκατ. για να αποκτήσει την εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Αυστραλίας εταιρείας που κατέχει την Astro Japan Property.

 

Η προσφορά αποτιμά το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας που διαθέτει ακίνητα λιανικής, γραφεία και κατοικίες στα 1,1 δις. Δολάρια Αυστραλίας. Η Astro, η οποία πριν από πέντε μήνες απέρριψε την προσφορά εξαγοράς της Lone Star, σταμάτησε να διαπραγματεύεται χθες.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αναφέρει ότι η πρόταση της Blackstone προσφέρει μια «πιο συναρπαστική πρόταση για την αξία της εταιρείας» και συνέστησε ομόφωνα στη γενική συνέλευση να ψηφίσει υπέρ της πρότασης του αμερικανικού κολοσσού σε έκτακτη συνεδρίαση που θα διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου.

Η Astro, που είχε ξεκινήσει την δραστηριότητά της στον κλάδο των ακινήτων ως Babcock & Brown Japan Trust, έχει συγκεντρώσει εμπορικά ακίνητα τα οποία καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του χαρτοφυλακίου της ενώ το 1/3 του συνόλου αφορά σε γραφεία και ένα πολύ μικρό μέρος σε κατοικίες.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas