Δευτέρα
15 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Νέα συνεργασία στο Μαρόκο για την INTRASOFT

02 Ιουλίου 18 - RE+D magazine
Νέα συνεργασία στο Μαρόκο για την INTRASOFT

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ταμείου Εθνικής Ασφάλισης του Μαρόκου (CNSS) ανέλαβε η INTRASOFT International.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η INTRASOFT θα επικεντρωθεί στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών στο τμήμα υποχρεωτικής ασφάλισης υγείας και στην επιστροφή των εξόδων υγείας για τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης που παρέχονται στους υπαλλήλους του μαροκινού ιδιωτικού τομέα.

Το νέο σύστημα θα καλύψει τις ανάγκες του CNSS, δηλαδή την ενσωμάτωση των διαφόρων επιχειρηματικών δομών σε μια ενοποιημένη πλατφόρμα και μία κεντρική βάση δεδομένων. Επιπλέον, θα παρέχει διαδικτυακή καταγραφή και επικύρωση δεδομένων, καθώς επίσης θα διαχειρίζεται και θα ελέγχει τις υπηρεσίες και τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο.

Η INTRASOFT θα στηρίξει το CNSS ώστε να επιτύχει τους στόχους του όσον αφορά την διαδικτυακή ενοποίηση και τη διαλειτουργικότητα, καθώς και τη μετάβαση σε εργασίες χωρίς-χαρτί σε όλο τον οργανισμό.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: «Τα προϊόντα λογισμικού της INTRASOFT στον τομέα της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Ασφάλειας Υγείας συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής με την πολυετή γνώση μας.

Τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες των αγορών αλλά εισαγάγουν συγχρόνως και νέες καινοτόμες δυνατότητες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών τα επόμενα χρόνια. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στους ψηφιακούς στόχους του CNSS και είμαστε βαθύτατα ικανοποιημένοι με την επιλογή και την εμπιστοσύνη του νέου μας πελάτη».

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas