Δευτέρα
15 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πράσινο φως για το μεγάλο τουριστικό deal στην Κρήτη

09 Ιουλίου 18 - RE+D magazine
Πράσινο φως για το μεγάλο τουριστικό deal στην Κρήτη

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Την απόκτηση ποσοστού 70% του μετοχικού κεφαλαίου της "Γκολφ Ρέζιντενσις AE" από την "Evergolf Τουριστικές Επενδύσεις ΑΕ" ενέκρινε ομόφωνα η Επιτροπή Ανταγωνισμού.

 

Οπως αναφέρεται η εν λόγω συγκέντρωση, καίτοι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παρ. 1 του άρθρου 6 του ν. 3959/2011, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις αγορές στις οποίες αφορά.

Η εταιρεία Evergolf Τουριστικές επενδύσεις AE με μετοχικό κεφάλαιο 30 εκατ. ευρώ ιδρύθηκε τον περασμένο Μάιο από την οικογένεια Βασιλάκη με μετοχικό κεφάλαιο ύψους 30 εκατ. ευρώ και σκοπό τη δραστηριοποίηση στον χώρο του τουρισμού. Στο αρχικό Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συμμετέχουν ο Ευτύχης και ο Γιώργος Βασιλάκης καθώς και η Θωμαίς Γιάγκου.

Η ΓΚΟΛΦ ΡΕΖΙΝΤΕΝΣΙΣ πρόκειται για την εταιρεία της οικογένειας Σμπώκου, στην οποία ανήκουν οι παρακάτω ξενοδοχειακές μονάδες:

Το  τεσσάρων αστέρων Agapi Beach στην μεγάλη παραλία που εκτείνεται στα δυτικά του Ηρακλείου.

Το Blue Palace, a Luxury Collection Resort and Spa, Crete, ένα Luxury Collection Resort & Spa, στην Ελούντα.

Το Cretan Malia Park στην περιοχή Μάλια, ανατολικά του Ηρακλείου. Επισήμως αναγνωρισμένο ως ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, παρέχει επίσης δωμάτια με χαρακτηριστικά πέντε αστέρων. Βραβεύεται χωρίς διακοπή ως ένα από τα δέκα κορυφαία ξενοδοχεία του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI

Το Koutouloufari Village Holiday Club χτισμένο μέσα στο ομώνυμο χωριό, ένα συγκρότημα που μοιάζει με παραδοσιακό κρητικό χωριό.

Το Village Heights Golf Resort, ένα θέρετρο πάνω σε βράχο δίπλα στο Crete Golf Club. Λειτουργεί υπό καθεστώς διαχείρισης χρονομεριστικής μίσθωσης από το 2006 που λειτούργησε για πρώτη φορά

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη εταιρεία αποκτά το 70% των μετοχών της δεύτερης με το 30% να ανήκει στην οικογένεια Σμπώκου.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas