Τρίτη
19 Μαρτίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αναβάθμιση υποδομών χρειάζονται τα αεροδρόμια των ΗΠΑ

13 Μαρτίου 19 - RE+D magazine
Αναβάθμιση υποδομών χρειάζονται τα αεροδρόμια των ΗΠΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Αναβάθμιση στις υποδομές τους πάνω από $128 δισ. χρειάζονται τα αεροδρόμια στην Αμερική σύμφωνα με έκθεση που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.


Συγκεκριμένα, το Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων της Β. Αμερικής (ACI-NA), η Ενωση που εκπροσωπεί τις υπηρεσίες αεροδρομίων σε ΗΠΑ και Καναδά δημοσίευσε μια νέα έκθεση που αναφέρει λεπτομερώς τις σημαντικές ανάγκες στον τομέα των υποδομών των αερολιμένων της Αμερικής.

«Τα αποτελέσματα είναι απολύτως σαφή. Τα αμερικανικά αεροδρόμια χρειάζονται αναβάθμιση» δήλωσε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ενωσης, Kevin M. Bruke.

Όπως είπε ο ίδιος, οι ανεπαρκείς υποδομές δεν ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες των τοπικών επιχειρήσεων και των τουριστών και θέτουν σε κίνδυνο την οικονομική ανάπτυξη των αμερικανικών πόλεων και πολιτειών. «Τα αεροδρόμια παρουσιάζουν αύξηση ρεκόρ, αλλά οι ξεπερασμένες υποδομές και η ‘ταλαιπωρία’ των χρόνων απειλούν την ικανότητά τους να εξυπηρετήσουν επαρκώς τους διεθνείς επιβάτες και τις τοπικές κοινωνίες» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την μελέτη οι ανάγκες των υποδομών (όπως η αποκατάσταση υφιστάμενων εγκαταστάσεων αλλά και η υποστήριξη καινοτόμων λύσεων στον κλάδο) στα αμερικανικά αεροδρόμια εκτιμώνται για τα επόμενα χρόνια σε $128,1 δισ. ή $25,6 δισ. ετησίως ώστε να διευκολυνθεί η άνοδος της κυκλοφορίας των επιβατών αλλά και των εμπορικών φορτίων. Αυτό, όπως λέει η Ενωση, αντανακλά μια αύξηση άνω του 28% από το 2017 και κατά 80% σε σχέση με το 2013.

Τα έργα στους τερματικούς σταθμούς αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 56% των αναγκών υποδομής όλων των αεροδρομίων.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas