Τρίτη
24 Απριλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

"Ανοίγει" 4.000 θέσεις εργασίας στη Βρετανία η ALDI

11 Ιουλίου 17 - RE+D magazine

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Η γερμανική αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ Aldi σχεδιάζει να δημιουργήσει 4.000 θέσεις εργασίας στη Βρετανία στη μεγαλύτερη εκστρατεία πρόσληψης προσωπικού που έχει κάνει ποτέ, καθώς επιταχύνει τα σχέδια για την επέκτασή της προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν από την αύξηση των πωλήσεων, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

 

Η αλυσίδα εκπτωτικών σούπερ μάρκετ Aldi όπως και η ανταγωνίστριά της Lidl έχουν αναπτυχθεί με ταχείς ρυθμούς στη Βρετανία τα τελευταία χρόνια, ασκώντας πιέσεις στους τέσσερις παραδοσιακά μεγάλους παίκτες στη Βρετανία – την Tesco που έχει ηγετική θέση στην αγορά, την Sainsbury's, την Asda και την Morrisons.

Η Aldi έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 700 καταστήματα στη Βρετανία και ανακοίνωσε ότι αναμένει να ανοίξει 1.000 σημεία πώλησης έως το 2022. Η εταιρία είπε ότι οι θέσεις εργασίας θα αφορούν από πωλητές έως υποδιευθυντές καταστημάτων και ότι οι προσλήψεις θα βοηθήσουν να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από την αύξηση των πωλήσεων αφού ο όμιλος προσέλκυσε πέρυσι σχεδόν ένα εκατομμύριο νέους πελάτες.

«Η επιτυχία της Aldi στο Ηνωμένο Βασίλειο οφείλεται στη σκληρή δουλειά και την προσήλωση των εργαζομένων μας και αυτοί διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στα σχέδια για τη μελλοντική μας επέκταση», δήλωσε ο Μάθιου Μπαρνς, διευθύνων σύμβουλος για τις δραστηριότητες της Aldi στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas