Πέμπτη
22 Μαρτίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αυξημένες οι τιμές νέων κατοικιών στην Κίνα τον Αύγουστο

20 Σεπτεμβρίου 17 - RE+D magazine
Αυξημένες οι τιμές νέων κατοικιών στην Κίνα τον Αύγουστο

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ανοδικά κινήθηκαν οι τιμές των νέων κατοικιών στην Κίνα τον Αύγουστο, αν και η επιβράδυνση που καταγράφεται στην αγορά δείχνει μια ροπή προς πτώσεις τους ερχόμενους μήνες, σύμφωνα με οικονομολόγους.

 

Σε μηνιαίους όρους, οι τιμές των νέων κατοικιών σε 70 Πόλεις σημείωσαν άνοδο 0,2% τον Αύγουστο, από τον Ιούλιο, εξαιρώντας τη στέγαση που επιδοτείται από την Κυβέρνηση. Τον Ιούλιο οι τιμές είχαν καταγράψει μηνιαία αύξηση 0,5%. Σε σχέση με τον Αύγουστο του 2016, οι τιμές αυξήθηκαν 8,2% κατά μέσο όρο, έπειτα από άνοδο 9,3% τον Ιούλιο.

Ερχόμενοι στην Ευρώπη, οι τιμές των Βρετανικών κατοικιών αυξήθηκαν αυτόν το μήνα με τον πιο αργό ετήσιο ρυθμό εδώ και πάνω από πέντε χρόνια, καθώς η βουτιά που καταγράφηκε στο Λονδίνο επηρέασε την Αγορά.

Οι τιμές προσφοράς αυξήθηκαν κατά 1,1% σε σύγκριση με πέρυσι, όπως ενημέρωσε σήμερα η "Rightmove". Αυτό, έναντι ανόδου 3,1% τον Αύγουστο. Σύμφωνα με την "Rightmove" "οι ετήσιες άνοδοι στις τιμές των κατοικιών είναι αυτή τη στιγμή σχεδόν στο μισό σε σύγκριση με το ρυθμό της αύξησης των Βρετανικών μισθών.

Αυτό θα προσφέρει στους αγοραστές κάποια ανακούφιση από τη διάβρωση στην αγοραστική τους δύναμη".

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas