Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Έπαυλη σαν γαλλικό κάστρο πωλείται $21 εκατ.

17 Μαΐου 18 - Ειρήνη Θεοφανίδου

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Σχεδόν πριν από δυο δεκαετίες ο Dale Fuller, ένας από τους πρώτους επιχειρηματίες του τεχνολογικού κλάδου στο Silicon Valley, απέκτησε μια έπαυλη στο Menlo Park, της Καλιφόρνια για να είναι κοντά στα κεντρικά γραφεία τεχνολογικών κολοσσών.

 

Η ιδιοκτησία που είναι σχεδιασμένη σε στυλ γαλλικού κάστρου και εκτείνεται σε ένα στρέμμα γης κατασκευάστηκε τη δεκαετία του ’40 για τον Robert Steven Moore. Όπως εξηγεί ο κ. Fuller «ήταν το μεγαλύτερο ακίνητο στο κέντρο του Silicon Valley κοντά στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και μου άρεσε η αρχιτεκτονική του».

Ωστόσο, όπως είπε, το κτήμα δεν ήταν ακριβώς σε άρτια κατάσταση και εκτός της αγοράς του ακινήτου που άγγιξε τα $4,15 εκατ. χρειάστηκε να δαπανήσει πολλά περισσότερα χρήματα για να το αναδιαμορφώσει σε βάθος τετραετίας.

«Ακολουθήσαμε τον αρχικό σχεδιασμό για να διατηρήσουμε την ίδια εμφάνιση, όμως προσθέσαμε τον δεύτερο όροφο και το υπόγειο ενώ έγιναν και εσωτερικά αποκαταστάσεις» είπε ο ίδιος. Η έπαυλης των 9.585 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία καθώς και κελάρι με κρασιά το οποίο έχει ελεγχόμενη θερμοκρασία.

Πλούσιοι χαρακτηρίζονται και οι εξωτερικοί του χώροι με καταπράσινους κήπους, πισίνα, εξωτερικό τζάκι και bbq.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas