19 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ευκαιρία για τον Βρετανικό κλάδο των ακινήτων το Brexit

08 Μαρτίου 18 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Ευκαιρία για τον Βρετανικό κλάδο των ακινήτων το Brexit

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχέδια της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για μείωση της γραφειοκρατίας και αύξηση της προσφοράς κατοικιών «καλωσόρισε» ο κλάδος των ακινήτων.

 

Μάλιστα, όπως δηλώνει στην ιστοσελίδα City AM ο Ben Habib, Διευθύνων Σύμβουλος της First Property Group, εξίσου «ευπρόσδεκτη» είναι και η ετοιμότητα της κυβέρνησης να εξετάσει την κατάσταση κάθε τομέα του κλάδου κατά τον καθορισμό του ρυθμιστικού πλαισίου του Ηνωμένου Βασιλείου μετά το brexit.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι καθώς η Βρετανία εγκαταλείπει την Ευρωπαϊκή Ενωση, τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται πολιτικές που να προσελκύουν επενδύσεις για κατασκευή κατοικιών, γραφείων και βιομηχανικών ακινήτων, project που σίγουρα θα στηρίξουν την οικονομική ανάπτυξη.

«Η κυβέρνηση πρέπει να είναι τολμηρή αν θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνουμε ο πρώτο προορισμός της Ευρώπης για επενδύσεις σε ακίνητα» υπογραμμίζει συμπληρώνοντας ότι «το Brexit πρέπει να αποτελέσει κίνητρο για τη μείωση του κόστους συναλλαγών, των φόρων, τον περιορισμό των κανονισμών και τη διευκόλυνση των άμεσων κεφαλαίων».

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas