Τρίτη
17 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Γυρίζουν την... πλάτη στα νέα σπίτια οι Βρετανοί

29 Αυγούστου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Γυρίζουν την... πλάτη στα νέα σπίτια οι Βρετανοί

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Παλαιά και όχι καινούρια ακίνητα αναζητούν οι περισσότεροι Βρετανοί, αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας City AM.


Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη με τη συμβολή του ειδικού σε θέματα δανείων
MFS, έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική που ακολουθεί η βρετανική κυβέρνηση σύμφωνα με την οποία γίνονται προσπάθειες αντιμετώπισης της κρίσης στον τομέα της στέγασης με νεόδμητα ακίνητα.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Sadiq Khan σύναψε συμφωνία με την L&Q για να κατασκευάσει 20.000 νέα σπίτια στο Λονδίνο μέχρι το 2021 μετά την υπόσχεση του καγκελάριου Philip Hammond να χρηματοδοτήσει την δημιουργία 90.000 νέων κατοικιών για «χαμηλά» βαλάντια την ίδια περίοδο.

Η έρευνα, όμως αναφέρει ότι 2.000 πολίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο (81%) δήλωσαν ότι δεν ενδιαφέρονται για την προοπτική διαμονής σε νεόδμητο σπίτι ενώ το 79% πιστεύει ότι η κυβέρνηση πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στην υποστήριξη ανακαίνισης των παραδοσιακών παλαιότερων κατοικιών της πόλης.

Οι προσπάθειες για την επίλυση της κρίσης στον τομέα της στέγασης οδήγησαν στο να καταγραφούν 162.880 νέα σπίτια το τελευταίο έτος. Ωστόσο, 1,4 εκατομμύρια ακίνητα παραμένουν σήμερα «άδεια» σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο σε βάθος 20ετίας.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas