Τετάρτη
18 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Κατοικία του Frank Lloyd Wright πωλείται $1,5 εκατ.

10 Νοεμβρίου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Κατοικία του Frank Lloyd Wright πωλείται $1,5 εκατ.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΑΡΧΙΚΟΝ Α.Ε.

Developer - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Γιάννης Διαμαντόπουλος

Πρόεδρος ΑΡΧΙΚΟΝ ΑΕ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Κατοικία που βρίσκεται περίπου 30 μίλια βόρεια της Νέας Υόρκης σχεδιασμένο από τον Frank Lloyd Wright βγήκε προς πώληση στην αγορά με αρχική τιμή τα $1,5 εκατ.

 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Sol Friedman House, ένα από τα τρία σπίτια του Pleasantville, της Νέας Υόρκης σχεδιασμένο στα τέλη της δεκαετίας του ’40 από τον φημισμένο αρχιτέκτονα.

Τα "Usonian" είναι μια ομάδα περίπου εξήντα κατοικιών για μεσαία εισοδήματα που σχεδίασε ο Frank Lloyd Wright το 1936. Τα "σπίτια Usonian" είναι συνήθως μικρές μονοκατοικίες χωρίς γκαράζ ή πολύ αποθηκευτικό χώρο. Είναι συχνά σε σχήμα L  γύρω από μια βεράντα και κήπο σε ασυνήθιστες και φθηνές τοποθεσίες. Χαρακτηρίζονται από φυσικά υλικά. επίπεδες στέγες και μεγάλες προεξοχές για παθητική ηλιακή θέρμανση και φυσική ψύξη.  

Το εσωτερικό του κυλινδρικού διώροφου σπιτιού έχει την ίδια κυκλική κίνηση με του Μουσείου Guggenheim στην Νέα Υόρκη. Το σπίτι εκτείνεται σε 180 τμ έχει τρία υπνοδωμάτια, όλα στο δεύτερο όροφο και 3 μπάνια. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα μεγάλο πέτρινο τζάκι και μια κυκλική σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas