Σάββατο
23 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Kέντρο προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων στη Σανγκάη

26 Ιουλίου 17 - RE+D magazine
Kέντρο προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων στη Σανγκάη

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Στην περιοχή Πουτόνγκ της Σανγκάης ιδρύθηκε επίσημα το πρώτο κέντρο προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας, σύμφωνα με ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

 

«Το κέντρο θα ξεκινήσει μια «πράσινη διαδρομή» η οποία θα επιτρέψει την ταχύτερη εξέταση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και θα μειώσει τον χρόνο έγκρισης σε λιγότερο από 15 μήνες από τους 30 μήνες που ισχύουν σήμερα », δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος πνευματικής ιδιοκτησίας της Σανγκάης Λίου Τσουοτσιάν.

Η περιοχή του Πουτόνγκ φιλοξενεί βιομηχανίες εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών καθώς και βιο-φαρμακευτικές βιομηχανίες, όπου η ζήτηση για υπηρεσίες πνευματικής ιδιοκτησίας είναι υψηλή. Το 2016, οι επιχειρήσεις στο Πουτόνγκ υπέβαλαν περισσότερες από 9.500 αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας στη βιομηχανία κατασκευής εξοπλισμού υψηλών προδιαγραφών και 2.300 στην βιο-φαρμακευτική βιομηχανία.

Επίσης θα εγκαινιασθεί ένας τομέας για καταγγελίες που θα αφορούν τη διερεύνηση υποτιθέμενων παραβιάσεων σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εμπορικών σημάτων και πνευματικών δικαιωμάτων. Το κέντρο θα συνεργαστεί με το δικαστήριο πνευματικής ιδιοκτησίας της Σανγκάης για την ενίσχυση της προστασίας των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas