Τρίτη
16 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

"Λίφτινγκ" στα κεντρικά γραφεία της Goldman Sachs στο Λονδίνο

12 Οκτωβρίου 18 - RE+D magazine

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Η εταιρεία του δισεκατομμυριούχου Joseph Lau, Chinese Estates Holdings Ltd έχει προσκάλεσε εταιρείες αξιοποίησης ακινήτων να προχωρήσουν στην αποκατάσταση του κτιρίου που στεγάζει προς το παρόν τα κεντρικά γραφεία της Goldman Sachs στο Λονδίνο.

Η εταιρεία με έδρα το Χόνγκ Κόνγκ αναζητά προτάσεις για το κτίριο γραφείων River Court, το οποίο μέχρι και την επόμενη χρονιά θα αποτελεί τα κεντρικά της αμερικανικής τράπεζας στην Βρετανία.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg μερικοί developers κατέθεσαν ήδη τις ιδέες τους για το κτίριο που βρίσκεται στην οικονομική ζώνη του «City» συμπεριλαμβανομένων και επεκτάσεων των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Η μετακόμιση της Goldman σε νέα κεντρικά γραφεία τον επόμενο χρόνο θα αφήσει μια σειρά από κενά κτίρια γύρω από την Fleet Street στο Λονδίνο όπου ιστορικά αποτελούσε το «σπίτι» πολλών βρετανικών εφημερίδων. Η τράπεζα θα μεταφερθεί σε ένα γυάλινο κτίριο δίπλα στο Plumtree Court με χώρο για περίπου 8.000 εργαζομένους.

Οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι οποιοδήποτε σχέδιο αποκατάστασης προκριθεί θα είναι μεταξύ των μεγαλύτερων έργων στον κλάδο των γραφείων που γίνεται σήμερα στην βρετανική πρωτεύουσα. Υπενθυμίζεται ότι η ζήτηση για γραφειακούς χώρους έχει «κρατήσει» σε καλά επίπεδα παρά την διαδικασία εξόδου της χώρας από την Ε.Ε και την πολιτική και οικονομική αβεβαιότητα που την ακολουθούν.

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas