Σάββατο
21 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

"Μόδα" οι πισίνες με γυάλινο πάτο σε νέα projects

05 Μαρτίου 18 - RE+D magazine

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Σε νέα "μόδα" εξελίσσεται η κατασκευή πισίνας με γυάλινο πάτο στα περισσότερα νέα κτίρια που βρίσκονται υπό ανέγερση στο εξωτερικό.

 

Οπως λένε οι developers εντυπωσιάζει μια πισίνα, σε  μεγάλο ύψος στην οποία μπορείς να βλέπεις κάτω τον κόσμο μέσα από τον γυάλινο πυθμένα της.

Η πισίνα με τον υάλινο πυθμένα προεξέχει από το σώμα του ουρανοξύστη Anaha, στη Χονολουλού, στη νότια ακτή της νήσου Οάχου, στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Χαβάης. Είναι η τελευταία παρόμοιων πρότζεκτς (έχουν ήδη υλοποιηθεί σε πύργο κατοικιών στο Χιούστον του Τέξας και σε ξενοδοχείο στις ιταλικές Άλπεις, ενώ στο πρόγραμμα είναι να δημιουργηθούν στο Λονδίνο και στη Σουράτ της Ινδίας).

Φέρει την υπογραφή του γραφείου ντιζάιν με έδρα το Σικάγο, SBC. Ο υπόλοιπος ουρανοξύστης σε μεγάλες επιφάνειες είναι καλυμμένος με πρασινογάλαζο γυαλί, σε μίμηση του χρώματος των νερών σ' εκείνο το σημείο του Ειρηνικού. Αποτελείται από μια σύνθεση όγκων με καμπυλωτή εξωτερική επιφάνεια, όχι ευθυγραμμισμένους, ώστε να δίνουν την αίσθηση κυμάτων.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas