Πέμπτη
24 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Nέα γραφεία της Goldman Sachs στο City

31 Οκτωβρίου 17 - RE+D magazine
Nέα γραφεία της Goldman Sachs στο City

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Ο διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs Λόιντ Μπλανκφέιν αναμένει να γεμίσουν τα νέα ευρωπαϊκά γραφεία της εταιρίας, που βρίσκονται υπό κατασκευή στο Λονδίνο, αλλά δήλωσε ότι η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ αφήνει πολλά πράγματα έξω από τον έλεγχο της τράπεζας.

 

«Στο Λονδίνο. Η GS συνεχίζει να επενδύει στα νέα μεγάλα ευρωπαϊκά γραφεία μας εδώ. Αναμένω / ελπίζω να τα γεμίσουμε, αλλά τόσα πολλά είναι έξω από τον έλεγχό μας.#Brexit», ανέφερε ο Μπλανκφέιν σε ανάρτησή του στο Twitter.

Η αμερικανική τράπεζα κατασκευάζει ένα κτίριο στο Λονδίνο για τους 6.000 εργαζομένους της στη χώρα, αλλά η εταιρία χρειάζεται να διασφαλίσει ότι μπορεί να εξυπηρετεί τους πελάτες της στην ΕΕ μετά το Brexit και ίσως έχει περιορισμένη πρόσβαση στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά από τη Βρετανία.

Η Goldman έχει επίσης την ευελιξία να προσαρμόσει τον αριθμό των ορόφων που θα χρησιμοποιήσει στο νέο κτίριο, σύμφωνα με πηγή με γνώση του θέματος, αλλά δεν έχει δεσμευθεί ότι θα καταλάβει όλο το κτίριο.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Goldman ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να ενοικιάσει γραφεία σε νέο κτίριο στη Φρανκφούρτη, αποκτώντας χώρο για έως 1.000 υπαλλήλους. Η Φρανκφούρτη μέχρι στιγμής θεωρείται η πόλη που έχει ευνοηθεί περισσότερο από τις θέσεις εργασίας που μεταφέρουν οι τράπεζες της Wall Street εκτός Λονδίνου ως αποτέλεσμα του Brexit, με τις JPMorgan, Citi και Morgan Stanley να ανακοινώνουν σχέδια για επέκταση των δραστηριοτήτων τους εκεί.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas