Τετάρτη
25 Απριλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

"Παγώνουν" εκτάκτως όλα τα εργοτάξια στο Πεκίνο

21 Σεπτεμβρίου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Οι εργασίες στα εργοτάξια του Πεκίνο, συμπεριλαμβανομένων και των κατεδαφίσεων και υπαίθριων χωματουργικών εργασιών οι οποίες ενδέχεται να προκαλέσουν σκόνη αναστέλλονται από τις 15 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους έως και τις 15 Μαρτίου του 2018.


Οι αρχές του Πεκίνο δήλωσαν ότι θα ακυρώσουν όλες τις κατασκευαστικές εργασίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα σε μια προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας του αέρα στην κινεζική πρωτεύουσα, μια από τις πόλεις που επηρεάζονται περισσότερο από το νέφος.

Η κίνηση αυτή ακολουθεί μια σειρά άλλων έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης όπως η μείωση στις γραμμές παραγωγής εργοστασίων και οι αυστηρότεροι έλεγχοι από τις αρχές. Η κινεζική κυβέρνηση βρίσκεται για τέταρτη χρονιά αντιμέτωπη με έναν «πόλεμο» κατά τη ρύπανσης που προκαλεί εκατοντάδες χιλιάδες πρόωρους θανάτους κάθε χρόνο.

Το Πεκίνο έχει υποσχεθεί να επιβάλει αυστηρούς βιομηχανικούς περιορισμούς και περιορισμούς στην κυκλοφορία σε όλο το βόρειο τμήμα της χώρας αυτό το χειμώνα για να επιτευχθούν οι βασικοί στόχοι αποφυγής εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas