Τρίτη
16 Οκτωβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Παραιτήθηκε ο Δ/νων Σύμβουλος της Aviva

11 Οκτωβρίου 18 - RE+D magazine
Παραιτήθηκε ο Δ/νων Σύμβουλος της Aviva

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Παραιτήθηκε από τον Βρετανικό ασφαλιστικό όμιλο Aviva ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Mark Wilson λέγοντας ότι απαιτείται νέα ηγεσία για το επόμενο στάδιο της ανάπτυξης της επιχείρησης.


Ο Wilson,  ο οποίος μπήκε στην εταιρεία το 2013 με σκοπό να την ξανα βάλει σε θετική τροχιά, δήλωσε ότι πέτυχε τον στόχο του με τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα να δείχνουν ότι θα επιστρέψει κέρδη ανά μετοχή τουλάχιστον κατά 5% το 2018.

Ο μη εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας Sir Adrian Montague, θα αναλάβει προσωρινά εκτελεστικές ευθύνες την ώρα που ο ασφαλιστικός όμιλος ξεκινά μια τετράμηνη αναζήτηση του διαδόχου του Wilson (που θα παραμείνει στην ηγεσία της Aviva έως τον Απρίλιο του 2019 στο πλαίσιο της μετάβασης). 

«Όταν ήρθα στην Aviva η εταιρεία ήταν σε κακή κατάσταση οικονομικά» δήλωσε ο Wilson και συμπλήρωσε «σήμερα είναι η εικόνα είναι πολύ διαφορετική έχω πετύχει αυτό που ήρθα να κάνω και τώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσω σε νέα πράγματα. Ηταν τιμή μου που ηγήθηκα σε αυτή την περίοδο της τεράστιας αλλαγής για την εταιρεία».

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas