Σάββατο
17 Μαρτίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πιο "καυτή" από ποτέ η εφετινή MIPIM στο Λονδίνο

20 Ιουλίου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Πιο

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε

Oργανισμός - ΕΛΛΑΔΑ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

NAI Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι του κλάδου των ακινήτων αναμένεται να βρεθούν στην διήμερη έκθεση MIPIM UK που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Olympia» στο Λονδίνο.

Η εφετινή έκθεση με «φόντο» την διαδικασία αποχώρησης της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ενωση (με θέμα UK Real Estate: Το επόμενο κεφάλαιο) αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ ενώ οι διοργανωτές έχουν ήδη ανακοινώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλητών από υπουργούς της κυβέρνησης και έμπειρα στελέχη του κλάδου των ακινήτων και της βιομηχανίας.

Βασική θεματολογία το μεταβαλλόμενο οικονομικό και πολιτικό τοπίο στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς επίσης και οι κίνδυνοι αλλά και ευκαιρίες που θα φέρει το Brexit στη βιομηχανία των ακινήτων.

Μεταξύ άλλων θα υπάρχει και ειδική ενότητα για την καινοτομία που θα επικεντρώνεται στην τεχνολογία των ακινήτων. Όπως και στο παρελθόν έτσι και εφέτος οι μεγάλες πόλεις της χώρας, Μάντσεστερ, Λίβερπουλ και Λάνκαστερ θα συμμετέχουν με ειδικά περίπτερα παρουσιάζοντας σημαντικά project και ειδές για μελλοντικά σχέδια.

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas