Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πουλήθηκε το 65% του "The Capital Way" στην Αίγυπτο

14 Μαΐου 18 - RE+D magazine
Πουλήθηκε το 65% του

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Ο αιγυπτιακός όμιλος αξιοποίησης ακινήτων “Equity Real Estate Development” ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει ήδη πωλήσει το 65% των οικιστικών μονάδων του μεγάλου κατασκευαστικού έργου με τίτλο “The Capital Way”, το οποίο έχει υλοποιήσει στη Νέα Διοικητική Πρωτεύουσα.


Σύμφωνα με δημοσιεύεματα κατά τον αιγυπτιακό όμιλο, η επιτυχία της επιχείρησης διάθεσης των οικιστικών μονάδων του project οφείλεται κυρίως στο χαμηλό ποσοστό δόμησης που εφαρμόστηκε κατά την κατασκευή, ώστε να διασφαλίζονται κατά το δυνατό μεγαλύτεροι χώροι αναψυχής και πρασίνου.

Οπως λένε οι ίδιες πηγές το εν λόγω κατασκευαστικό project σχεδιάστηκε από δύο παγκόσμιας εμβέλειας τεχνικές εταιρείες από τις ΗΠΑ και το Χονγκ Κονγκ. Το επενδυτικό κόστος του “The Capital Way” ανέρχεται σε EGP5,5 δισ., ενώ το project εκτείνεται σε επιφάνεια 168 τετρ. χλμέτρων, σε εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο της Νέας Διοικητικής Πρωτεύουσας.

Περιλαμβάνει δε συνολικά 1.562 πλήρως εξοπλισμένες κατοικίες, επιφανειών μεταξύ 90 και 333 τετρ. μέτρων, εντός 7 συνολικά κτιρίων, καθώς και διάφορες βοηθητικές και εμπορικές εγκαταστάσεις.   

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas