Τρίτη
21 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στην «κορυφή» της Blackstone ο Jon Gray

14 Φεβρουαρίου 18 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Στην «κορυφή» της Blackstone ο Jon Gray

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική Πανγαία

AEEAΠ - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group

Αριστοτέλης Καρυτινός

Διευθύνων Σύμβουλος Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ
Την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του επενδυτικού κολοσσού ύψους $430 δις. Blackstone, θα αναλάβει ο Jon Gray μέχρι σήμερα επικεφαλής του τμήματος παγκόσμιων επενδύσεων ακίνητης περιουσίας.

Ο Gray ο οποίος επέβλεπε την ανάπτυξη ακινήτων της Blackstone για πάνω από 12 χρόνια θα πάρει τη «σκυτάλη» από τον Tony James, ο οποίος θα γίνει εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας. Το επιτυχημένο στέλεχος της Blackstone θα παραμείνει πρόεδρος της επιτροπής επενδύσεων σε ακίνητα.

Εντάχθηκε στην Blackstone το 1992 ξεκινώντας από τον τομέα των private equity και επιβλέποντας συγχωνεύσεις και εξαγορές προτού ενταχθεί στο τμήμα των ακινήτων κατά την ίδρυσή του. Με την συμβολή του οδήγησε τον τομέα των επενδύσεων στο real estate σε μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα τα συνολικά υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία της Blackstone αυξήθηκαν από $102 δις. στο τέλος του 2016 σε $115 δις. στο τέλος του 2017.

«Εχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της σταδιοδρομίας μου στον όμιλο Blackstone και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος που συμμετέχω σε αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Gray.  

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas