22 Απριλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στην Φρανκφούρτη η νέα έδρα της Morgan Stanley

20 Ιουλίου 17 - RE+D magazine
Στην Φρανκφούρτη η νέα έδρα της Morgan Stanley

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

PROPRIUS

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Η Morgan Stanley επέλεξε τη Φραγκφούρτη ως νέα βάση της για τη δραστηριότητά της στην Ευρώπη, καθώς η Βρετανία ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με μια πηγή που έχει γνώση της υπόθεσης.

 

Πολλές διεθνείς τράπεζες σχεδιάζουν να ιδρύσουν θυγατρικές σε χώρες της ΕΕ για να διασφαλίσουν ότι θα μπορούν να εξυπηρετούν τους πελάτες τους μετά τον Μάρτιο του 2019, όταν θα ολοκληρωθεί το Brexit.

Η πηγή που μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters σημείωσε ότι η απόφαση της Morgan Stanley σημαίνει ότι περίπου 200 νέες θέσεις εργασίας θα μετακινηθούν στα γραφεία της τράπεζας στη Φραγκφούρτη. Ένας εκπρόσωπος της Morgan Stanley πάντως απέφυγε να σχολιάσει την πληροφορία, που μεταδόθηκε αρχικά από το πρακτορείο Press Association.

Η Citigroup αναμένεται επίσης να ανακοινώσει εντός της εβδομάδας ότι η νέα βάση της στην ΕΕ θα βρίσκεται στη Φραγκφούρτη ενώ η Barclays ανέφερε την περασμένη Παρασκευή ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με το Δουβλίνο για να επεκτείνει εκεί τις δραστηριότητές της.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas