Τρίτη
21 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στην ΤΕΡΝΑ η κατασκευή των πύργων της Αγίας Νάπας

05 Φεβρουαρίου 18 - RE+D magazine
Στην ΤΕΡΝΑ η κατασκευή των πύργων της Αγίας Νάπας

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΤΑΔ A.E.

Eταιρεία του Δημοσίου - ΕΛΛΑΔΑ

Savills

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Υπεγράφη την Παρασκευή μεταξύ της Τερνα και της ΜΜ Makronisos Marina Ltd η ανάθεση της δεύτερης φάσης των εργασιών της μαρίνας Αγίας Νάπας.
 
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση «υπογράφηκε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, η συμφωνία για τη δεύτερη φάση των κατασκευαστικών έργων της Μαρίνας Αγίας Νάπας με τις εταιρείες TERNA S.A. και TERNA Overseas Ltd που δραστηριοποιούνται στην εκτέλεση δημόσιων και ιδιωτικών έργων μεγάλου προϋπολογισμού και σύνθετης τεχνογνωσίας.

Η συμφωνία αφορά τις οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις του έργου και το συμβόλαιο ανάθεσης υπεγράφη από τον Σταύρο Καραμοντάνη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΜ Makronisos Marina Ltd, και τους  Θανάση Παπαδόπουλο, Τεχνικό Διευθυντή της TERNA Overseas Ltd και Μάνο Βραΐλα, Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της TERNA S.A».
 
Η κτιριακή ανάπτυξη της μαρίνας Αγίας Νάπας περιλαμβάνει δύο πύργους, ύψους άνω των 100 μέτρων έκαστος, με 190 διαμερίσματα, 29 επαύλεις πολυτελείας, κάποιες από τις οποίες επί τεχνητού νησιού, διάφορες υποδομές για εμπορικές χρήσεις και χρήσεις αναψυχής για το ευρύ κοινό».
 
Υπενθυμίζεται οτι η ΤΕΡΝΑ είχε πλειοδοτήσει και στο διαγωνισμό για την 

την πρώτη φάση των κατασκευαστικών έργων, που περιελάμβανε τα λιμενικά έργα και τα έργα υποδομής. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas