Τρίτη
18 Ιουνίου 2019
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στο Δουβλίνο επεκτείνεται η Mapletree

13 Ιουνίου 19 - RE+D magazine
Στο Δουβλίνο επεκτείνεται η Mapletree

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Η Mapletree Investments, βραχίονας επενδύσεων σε ακίνητα του κρατικού επενδυτικού fund της Σιγκαπούρης απέκτησε το πρώτο της κτίριο γραφείων στην αγορά του Δουβλίνου.


Συγκεκριμένα, η εταιρεία εξαγόρασε το
Sorting Office, ένα 8όροφο κτίριο συνολικής επιφάνειας 21.000 τμ από την Ιρλανδική εταιρεία ακινήτων Marlet Property Group

Η Mapletree κατέχει και διαχειρίζεται 46,3 δισεκατομμύρια δολάρια για γραφείο, λιανικό εμπόριο, εφοδιαστική αλυσίδα, βιομηχανικούς χώρους, κατοικίες (εταιρική κατοικία / διαμέρισματα και διαμονή για φοιτητές). Διαχειρίζεται τέσσερα REITs και έξι real estate funds.

Μέχρι σήμερα, η Mapletree έχει επενδύσει περίπου 2,3 δισ. δολάρια σε τέσσερα γραφεία και ένα επιχειρηματικό πάρκο στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και ένα κτίριο γραφείων στο Μόναχο της Γερμανίας. Πρόσφατα τον Μάιο του 2019 αγόρασε ένα κτίριο γραφείων στη Βαρσοβία της Πολωνίας .
 
Στα άμεσα σχέδια του Ομίλου είναι η περαιτέρω ανάπτυξη χαρτοφυλακίου ακινήτων γραφείων Α’ στην Ευρώπη, σε αναπτυγμένες αγορές που προσφέρουν ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα εύκολων ρευστοποιήσεων

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas