Τρίτη
20 Μαρτίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Στον... ουρανό το κόστος γης στο Ντουμπάι

24 Ιουλίου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Στον... ουρανό το κόστος γης στο Ντουμπάι

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

NAI Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

Zeus

Fund - ΕΛΛΑΔΑ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Αύξηση της τάξης του 13% σημειώνει το κόστος αγοράς γης στο Ντουμπάι κατά τους πρώτους έξι μήνες του 2017 σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας.

 
Η άνοδος, η οποία αναμένεται ότι θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, αποδίδεται στην διεξαγωγή της παγκόσμιας έκθεσης «World Expo 2020» η οποία θα λάβει χώρα στο Εμιράτο. Κοιτάζοντας την αγορά του Ντουμπάι την τελευταία δεκαετία η αξία της γης έχει ξεπεράσει σημαντικά τις κατοικίες σε ποσοστό πάνω από 50%.

Καθώς το Εμιράτο κινείται προς ολοένα και περισσότερο στην αστικοποίηση η γη είναι σπάνια και αυτό ανεβάζει στα ύψη τις τιμές λένε παράγοντες της αγοράς. Κάτι που επίσης αυξάνεται σημαντικά είναι τα νέα project σε όλη την πόλη εξαιτίας της έκθεσης.

Τόσο κτίρια κατοικιών και γραφείων όσο και εμπορικά ακίνητα συνεχίζουν να «ξεφυτρώνουν» στην έρημο για να υποδεχθούν τους επισκέπτες της World Expo. Το αμείωτο ενδιαφέρον, εξάλλου, για την αγορά ακινήτων του Ντουμπάι δείχνουν και οι όγκοι συναλλαγών που αυξάνονται σταθερά από πέρυσι.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017
Internet Business Hellas