Τετάρτη
19 Σεπτεμβρίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Συμβόλαιο για μεγάλο έργο στη Ρωσία κέρδισε η VTG Rail Logistics

06 Δεκεμβρίου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Συμβόλαιο για μεγάλο έργο στη Ρωσία κέρδισε η VTG Rail Logistics

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Solum Property Solutions

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Η εταιρεία VTG Rail Logistics προκρίθηκε από τον όμιλο Linde για να αναλάβει τη μεταφορά περίπου 600.000 τόνων φορτίου στη Ρωσία για ένα έργο μεγάλης κλίμακας.

 

Συγκεκριμένα, το έργο που βρίσκεται στα σκαριά στην περιοχή Amur της Ρωσίας, αφορά στην κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα εργοστάσια επεξεργασίας φυσικού αερίου στον κόσμο. Ο όμιλος Linde είναι υπεύθυνος για την κατασκευή και προμήθεια μονάδων NGL και NRU.

Μέχρι το 2023 η VTG θα έχει οργανώσει τη μεταφορά συνολικών 600.000 φορτηγών τόνων γενικού φορτίου και θα αναλάβει τις υπηρεσίες εφοδιαστικής παγκοσμίως. Όπως εξηγούν οι εκπρόσωποι της εταιρείας πολλά από τα κομμάτια παράγονται σε διάφορες χώρες και έτσι πρέπει να μεταφερθούν στη Ρωσία με διαφορετικούς τρόπους.

Για παράδειγμα αυτά που προέρχονται από την Ιταλία, την Κίνα και την Κορέα θα μεταφερθούν με πλοίο στο ρωσικό λιμάνι του Βλαδιβοστόκ απ’ όπου εν συνεχεία θα φορτωθούν σε φορτηγά και θα καταλήξουν στο εργοτάξιο.

Αλλα υλικά που παράγονται στην Ευρώπη μεταφέρονται σιδηροδρομικά καλύπτοντας μια διαδρομή περίπου 10.000 χλμ έως το ρωσικό τερματικό σταθμό φόρτωσης στο Mihajlo-Chesnokovskaja και από εκεί συνεχίζουν πάλι με φορτηγά.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas