Σάββατο
26 Μαΐου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τον επόμενο μήνα ανοίγει το «Lego House»

04 Σεπτεμβρίου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

IBI Group

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Antulio Richetta

Διευθυντής IBI Group
Έναν πολυχώρο στον οποίο μπορεί κανείς να μάθει «τα πάντα» για τα τουβλάκια Lego εγκαινιάζει τον επόμενο μήνα η εταιρεία BIG στη Δανία.

 

Το «Lego House» θα αποτελείται από συνολικά 21 λευκά κτίρια (blocks) τα οποία θα είναι «στοιβαγμένα» όπως ένας σωρός από τα διάσημα τουβλάκια της εταιρείας. Όπως φαίνεται από κάτω προς τα πάνω το μεγαλύτερο κτίριο θα διαθέτει αναλογία δυο προς τέσσερα όπως δηλαδή και ένα τουβλάκι Lego.

Επάνω θα έχει οκτώ κυκλικούς φεγγίτες που θα δημιουργούν τα «εξογκώματα» που βρίσκονται επάνω στα Lego τα οποία επιτρέπουν στα τουβλάκια να συνδεθούν μεταξύ τους. Η Δανέζικη εταιρεία BIG παρουσίασε τα αρχικά σχέδια για τον πολυχώρο το 2013.

Ο ιδρυτής της Bjarke Ingels δήλωσε στην ιστοσελίδα Dezeen σε συνέντευξή του το 2014 ότι «ολόκληρο το έργο αν το κοιτάξει κάποιος από ψηλά όπως για παράδειγμα από το Google Earth θα μοιάζει με ένα σωρό από τουβλάκια Lego».

Το κάθε κτίριο συνδέεται με το άλλο δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να εξερευνήσει την ιστορία και την δημιουργία των Lego. Μεταξύ άλλων θα έχει αίθριο,  παιδότοπο και καφετέρια. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas