Πέμπτη
19 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

«Ξεχειλίζει» η πολυτέλεια σε παλάτι του 18ου αιώνα

06 Νοεμβρίου 17 - Ειρήνη Θεοφανίδου

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Eurobank Property Services

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Δημήτρης Ανδρίτσος

Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Property Services
Το Doughty House, ένα αρχοντικό του 18ου αιώνα που βρίσκεται στο Ρίτσμοντ δίπλα στον Τάμεση και χτίστηκε το 1769 μετατράπηκε σε ιδιωτική κατοικία £100 εκατ. και βγήκε προς πώληση στην αγορά ακινήτων.

 

Το αρχοντικό που πήρε το όνομα της Elizabeth Doughty όταν το απέκτησε το 1786 διαθέτει μέχρι και υπόγεια αίθουσα για μπόουλινγκ καθώς και ασανσέρ αυτοκινήτου. Το ακίνητο αγοράσθηκε από τον πλούσιο βιομήχανο Francis Cook το 1849 ο οποίος πρόσθεσε επιπλέον χώρους που χρησίμευαν για γκαλερί στην οποία φιλοξενούσε τη συλλογή έργων τέχνης του.

Εκατοντάδες χρόνια αργότερα η εταιρεία αξιοποίησης ακινήτων K10 Group πήρε το «Doughty House» τμηματικά τις χρονιές 2013 και 2014 και το μετατρέπει σε ένα υπερ-πολυτελές σπίτι 38.000 τετραγωνικών ποδιών που διαθέτει 8 υπνοδωμάτια, αίθουσα μουσικής, «μουσείο» αυτοκινήτων με 7 οχήματα στο οποίο υπάρχει και ανελκυστήρας, γκαλερί, σπα με πισίνα, σάουνα, αίθουσα μασάζ, κελάρι, αίθουσα διασκέδασης με κινηματογράφο, δυο σουίτες φιλοξενούμενων ή προσωπικού αλλά και… 48 πολυελαίους.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι τα έξοδα κατασκευής για τη μετατροπή του ακινήτου αναμένεται να ανέλθουν στα £30 εκατ. ενώ η εταιρεία έχει προσλάβει ειδικούς για την αποκατάσταση από Αγγλία, Σκωτία, Ιταλία, Γαλλία και ΗΠΑ.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas