Τρίτη
21 Αυγούστου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αύξηση 19% στις πωλήσεις παγωτού ανακοίνωσε η Κρι-Κρι

31 Ιανουαρίου 18 - RE+D magazine
Αύξηση 19% στις πωλήσεις παγωτού ανακοίνωσε η Κρι-Κρι

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Αύξηση 19% στις πωλήσεις παγωτού παρουσίασε η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι το 2017, επίδοση η οποία την κατατάσσει στη δεύτερη θέση της αγοράς με μερίδιο 15%.

 

Όπως αναφέρθηκε από τη διοίκηση, στο ετήσιο συνέδριο παγωτού της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον συνεδριακό χώρο του ΤΕΙ Σερρών, στην κατάκτηση της συγκεκριμένης θέσης συνέβαλαν το ισχυρό επικοινωνιακό πλάνο, η αύξηση των σημείων διανομής, αγγίζοντας πλέον τα 15.000 σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και η δυνατή προώθηση των νέων προϊόντων, όπως οι παγωτοσοκολάτες Derby, τα Γλυκά της Μαμάς, το Super Spoon και το παιδικό παγωτό Frozen.

Παράλληλα, στο ετήσιο συνέδριο παγωτού της εταιρείας παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα και το πλάνο επικοινωνίας και προώθησης προς τους καταναλωτές με νέα δυναμικά λανσαρίσματα.

«Το κεντρικό μήνυμα του φετινού συνεδρίου παγωτού "Μαζί για την Πρωτιά" σηματοδοτεί τον πρωταρχικό στόχο της εταιρείας Κρι Κρι, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ελληνική αγορά παγωτού», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas