Πέμπτη
21 Ιουνίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αύξηση κερδών προ φόρων 39% για την Entersoft το 2017

07 Μαρτίου 18 - RE+D magazine
Αύξηση κερδών προ φόρων 39% για την Entersoft το 2017

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

NAI Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα καθαρά έσοδα του Ομίλου Entersoft συνέχισαν και το 2017 την ανοδική τους πορεία με διψήφια ποσοστά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

 

Συγκεκριμένα, στο ποσό των 11,8 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα έσοδα του ομίλου Entersoft το 2017 ενώ τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 39% σε σχέση με την προηγούμενη χρήση και ανήλθαν σε 1,37 εκατ. ευρώ.Τα καθαρά έσοδα της μητρικής ανήλθαν στα 9,01 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 12,4%, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στα 1,14 εκατ. ευρώ.

Η συνολική ζήτηση στην αγορά δεν παρουσίασε αυξητικές τάσεις, ωστόσο η Entersoft και η θυγατρική Retail Link κατάφεραν να διεκδικήσουν μεγαλύτερη μερίδια νέων πελατών.

Η θυγατρική Retail Link πέτυχε επίσης σημαντικές συμβάσεις σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης και παροχής Supply Chain Management υπηρεσιών με πολλές μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις. Σημαντική άνοδο κατέγραψαν και οι πωλήσεις στο εξωτερικό και κυρίως στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα τελευταία δύο χρόνια ο όμιλος καταγράφει με συνέπεια διψήφια ετήσια ποσοστά ανόδου των εσόδων και των κερδών. Η επίδοση αυτή εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί λόγω του ανεκτέλεστου συμβασιοποιημένων έργων, των νέων προϊόντων και υπηρεσιών, όπως το Entersoft WMS που καταγράφει εξαιρετική πορεία στην αγορά, αλλά και της συνεχιζόμενης ανόδου των νέων πελατών που εκτιμάται ότι θα εντατικοποιηθεί με τις αναμενόμενες προκηρύξεις έργων του ΕΣΠΑ για τον ιδιωτικό τομέα. θετικά αναμένεται να επιδράσει και η διαφαινόμενη άνοδος των επενδύσεων των εταιρειών σε ψηφιακά συστήματα οι οποίες όλα τα προηγούμενα χρόνια παρέμεναν σε χαμηλά επίπεδα.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas