15 Ιουλίου 2018
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Χρηματοδότηση $865 εκατ. εξασφάλισε η Katerra Inc

30 Ιανουαρίου 18 - Ειρήνη Θεοφανίδου
Χρηματοδότηση $865 εκατ. εξασφάλισε η Katerra Inc

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Pepper Hellas

Σύμβουλος - ΕΛΛΑΔΑ

Α&Μ Αrchitects| Engineers| Project Managers

Κατασκευαστική - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΕΣ

Επενδυτική - ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Η κατασκευαστική εταιρεία με έμφαση την τεχνολογία Katerra Inc. ανακοίνωσε ότι πέτυχε έναν πρώτο γύρο χρηματοδότησης ύψους $865 εκατ. με σκοπό να επεκτείνει τις κατασκευαστικές της δραστηριότητες και να πραγματοποιήσει περαιτέρω επενδύσεις σε κέντρα έρευνας και ανάπτυξης.

 

Τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης διοργάνωσε το SoftBank Vision Fund με τη συμμετοχή άλλων που συμπεριλαμβάνουν το Canada Pension Plan Investment Board, που διαχειρίζεται το Soros Fund Management LLC, το Tavistock Group, το Navitas Capital και το DivcoWest.

Σε συνδυασμό με τη χρηματοδότηση ο Jeffrey Housenbold, της SoftBank Investment Advisers θα συμμετάσχει στο Δ.Σ της Katerra. Υπενθυμίζεται ότι το Δεκέμβριο το Vision Fund είχε τοποθετήσει $450 εκατ. στην τεχνολογική εταιρεία ακινήτων Compass.  

Η αποτίμηση της Katerra είναι τώρα πάνω από $3 δισ. δήλωσε ο Michael Marks, Πρόεδρος και συν-ιδρυτής της, ενώ έχει περίπου $1,3 δισ. σε ανεκτέλεστο κατασκευαστικών έργων που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα όπως πολυκατοικίες, φοιτητικές εστίες και τον τομέα της φιλοξενίας.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να κάνετε ένα σχόλιο
WAVE MEDIA OPERATIONS IKE © 2001-2017 | Όροι Χρήσης
Internet Business Hellas